6.3.15

Kuivan ihon pelastaja

Kaikki alkoi noin vuosi sitten, kun sain Kicksistä kultajäsenenä näytekokoisen Glamglown Supermudin. Se oli niin hyvää tavaraa, että aloin googlettelemaan, että mikäs tämä merkki nyt sitten on. Selvisi, että Glamglow on julkkisten suosima merkki, jos kiinnostaa, niin Glamglown syntytarina löytyy tästä linkistä. Tässä kohtaa on muuten hyvä kertoa, että tämä ei ole yhteistyöpostaus, vaan olen itse ostanut tuotteen ja haluan kertoa teille siitä.Koska käyn usein Lahden Kicksissä (kiitos teille hyvästä palvelusta!) ja olen kultajäsen, niin saan aina välillä näytekokoisia tuotteita ostosten yhteydessä. Vuoden aikana olen saanut jokaisesta Glamglowsta (paitsi Youthmudista) näytteen ja olen tykännyt ihan jokaisesta.

Halusin ostaa itselleni jonkun Glamglown, mutta koska ne on kalliita (noin 50 €/ purkki), niin mietin hyvin tarkasti, että minkä näistä haluan. Minulla on pintakuiva iho ja välillä kasvoilleni ilmestyy sellaisia kuivia länttejä, joten voiton vei vihdoinkin (Kicksin -20 % alekupongin ja kahden 2,50 € alennussetelin avulla) Thirstymud.Thirstymud tuoksuu ihanalle toffeelle, sekin taisi vähän vaikuttaa ostopäätökseen ;) Tykkään laittaa tätä noin kolmena iltana viikossa pienen kerroksen niille alueille, joista kasvoni on kuivimmat (otsa ja poskipäät) ja olen huomannut, että ihoni on pehmeämpi ja ainakaan tällä hetkellä ei ole yhtään kuivia länttejä missään. Todella hyvä tuote, jota voin todellakin suositella kuivaihoisille! ^__^

Onko muita Glamglowhun rakastuneita?
// I finally bought my first Glamglow! I've been reading about these on several blogs and finally I have one too! I have dry skin so I decided to buy Thirstymud, I've read that this is the best product for dry skin. I've been using this three times a week when I go to sleep, I put a thin layer on driest parts of my face (forehead and cheeks) and when I wake up I have nice soft skin :3 It also smells like fudge! I just love Thirstymud and when I get more money I will buy other Glamglow products too!


♡:SaraGalaxy

14 kommenttia:

 1. Tuo olisi varmaan mulle tosi hyvä tuote, sillä mullakin poskipäissä ja otsassa on ärsyttävät kuivat kohdat, joista ei tahdo päästä millään eroon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon, että toi toimis sullekkin! :)

   Poista
 2. Mulle parhaimmat Glamglowt ovat Supermud ja Powermud. <3 Ostin juuri sen Powermudin myös sillä Kicksin alennuslappusella. :) Powermudia oon nyt käyttänyt pari kertaa viikossa ja eron kyllä huomaa, mun iho on niin paljon paremmassa kunnossa! <3

  Glamglowsta en luovu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sen Powermudin haluaisin myös, täytyy taas vähän säästellä rahaa ja odottaa uutta alekuponkia :D

   Poista
 3. Nimesin sut mukaan The Liebster Awardiin ^__^ http://siniviuhka.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

  VastaaPoista
 4. Mulla oli joskus joku valkea purkki glamglowta ja se oli tosi hyvä! Tosiaan on sen verran hintava purkki että ei tullut koskaan ostettua uutta :) senkin sain muistaakseni lahjaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmastikkin ollut sitä Supermudia, se on aika hassu, kun se silleen jännästi kuivuu iholle ja näyttää samalla kaikki ihohuokoset! :D

   Poista
 5. Haluaisin niin kovasti kokeilla noita ja katselin niitä Kicksissäkin, mutta ne vaan on niin kalliita. Niitä kehutaan niin joka puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tosi kalliita! Mä mietin monta kuukautta, että viitsinkö ostaa, mutta lopulta oli vaan pakko :)

   Poista
 6. Käyhän kurkkaamassa: http://kuukynnet.blogspot.fi/2015/03/liebster-award.html :)

  VastaaPoista
 7. Tämä on kyllä niin ihana naamio! :) Paras Glamglow'n naamioista, jos multa kysytään! Olen itsekin suitsuttanut tätä omassa blogissani (postaus täällä, jos joku haluaa kurkata). Mulla jo toinen purkki käytössä, enkä luovu ;)

  Mia / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kattava postaus sulla, kiitos linkistä! :) ♡ Toi on kyllä niin ihana tuote, oon tainut jäädä koukkuun ;)

   Poista

Share some galaxy dust! ♡