10.2.15

YSL Pure 209 Smoking

Kun Iinyli kertoi ostaneensa Emotionin alesta mustan huulikiillon, niin aloin myös Lahdesta metsästämään kyseistä kiiltoa alesta. Tänne se tuli viikon viiveellä ja samantien, kun näin sen Sokoksessa, nappasin sen kassalle mukaan.


Kiilto on pakattu ylellisen oloiseen putkiloon ja se on ihanan painava (mielestäni painavuus tuo tuotteelle ylellisyyttä ja olen huomannut, että selektiivisten meikkien pakkaukset on painavampia, kuin markettimerkkien).

Kiillon aplikaattori on tuollainen oudon käyrä ja mielestäni sillä oli hieman hankala levittää. Saattaa kyllä johtua siitäkin, etten ole tottunut levittämään tuollaisella. Tuoksuna on joku voimakas, ehkä vadelma, ei kuitenkaan niin voimakas, että saisin siitä päänsärkyä.


Huulikiilto yksissään on aika laimea, se jättää savuisen harmaan lopputuloksen.


Halusin kokeilla kiiltoa punaisen lakan päälle ja punaksi valikoitui oikein ihana kirkkaanpunainen  Konad Niju Girl- huulipuna. Lopputulos on mielestäni UPEA. Punasta tuli ihanan tumma, mielestäni jopa hieman vampyyrimainen, tykkään! 


Lähikuvasta varsinkin näkyy, etten osannut levittää huulikiiltoa tasaisesti. Jotkut kohdat jäi tummemmaksi kuin toiset. 

Olen aiemmin sanonut, etten oikein tykkää huulikiilloista ja tämäkään ei saanut minua rakastumaan kiiltoihin. Se tahmeus on jotenkin niin ärsyttävää, tämä tosin ei ollut niin tahmainen, kuin muut kokeilemani kiillot ja tätä voin käyttää esimerkiksi juhlissa.

Olisi kiva kuulla, että mikä on sun lempparihuulikiilto!


// My friend Iinyli told me that she bought this black lipstick on sale so of course I had to rush to the store and buy it too! I didn't had any YSL lip glosses before that and I think that the applicator is a bit strange and hard to use.

This lipstick (209 Smoking) is a bit lame on itself but when I added this on the top of the red lipstick I fell in love! I think that this brings kind of a vampire-like look on lips while added on top of the red lips.


♡:SaraGalaxy


11 kommenttia:

 1. Erikoinen =)
  Saitko multa postia ?

  VastaaPoista
 2. Smoking näyttää kyllä niin hyvältä punasen päällä. ♡ just sellanen ihanan mehukas! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttää, se on ihan tajuttoman ihana niin! ♡

   Poista
 3. Eih, upea! Ensin päätin, etten edes avaa koko postausta kun vietän nyt huulimeikkilakkoa, mutta pakkohan se oli kurkata.. Tykkään hulluna kun olet nyt innostunut enemmän huulipunista ja -lakoista, ja aihepiirin postaukset on tällä hetkellä lemppareimpia. Sulla on tosi kauniit huulet, ja olenkin kateellinen sekä niistä että tuosta kiillosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana! ♡

   Mäkin oon innostunut tosi paljon huulimeikeistä ja tykkään lukea huulipostauksia! ^__^

   Poista
 4. säikähsin ennen kun näin kuvia käytössä :D mutta toihan on oikeesti ihan super kaunis! <3 halusin kokeilla tuota semmosen vaaleen punasen punan päälle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :D Oooo, täytyy muuten kokeilla pinkin päälle! ♡

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mä tykkään tosi paljon näistä uudistuksista! :) ♡

   Poista

Share some galaxy dust! ♡