2.1.15

Sailor Moon Nails

Sailor Moon on ollut aina yksi suosikkisarjoistani, joten olin todella onnellinen, kun huomasin, että Born Pretty Store oli tehnyt omia laattojaan, joista yksi oli ihana Sailor Moon teemainen. Juuri sopivasti Born Prettyltä kysyttiin, että haluaisinko jotain testiin, joten pyysin parin muun jutun lisäksi tietenkin Sailor Moon laatan.

En ole aiemmin kokeillut Born Prettyn laattoja ja yllätyin positiivisesti näiden laadusta. Usein Kiinasta tilatut laatat ei ole niin hyvänlaatuisia, vaan ne on pinnaltaan ja reunoiltaan karheita ja kuviot liian syviä, jolloin lakkaa tulee liikaa ja kuviosta ei tule selvä. Tämä laatta on laadultaan ihan erilainen ja se on sileä pinnaltaan ja reunoiltaan. Kuvioihin tulee sopivasti lakkaa ja ainakin minun kappaleessani kaikki kuvioit toimivat moitteettomasti. Näitä voisi verrata laadultaan Konadin laattoihin.

Sailor Moon kynnet tarvitsivat tietysti pohjalle galaksit. Tein galaksikynnet LCNn Home Sweet Homella, OPIn Alpine Snowlla ja jollain OPIn violetilla, en juuri nyt muista, että mikä lakka oli kyseessä... Tuputtelin valkoista ja violettia vanhalla keittiösienellä sinisen lakan päälle ja lakkasin vielä muutaman kerroksen INM:n Northern Lightsia tuomaan kimalletta.


Kaunein kuvio tässä laatassa on ehdottomasti Sailor Moonin siluetti. Valitettavasti tuo kuu on liian suuri kynsilleni, mutta tuo siluetti itsessään on aivan ihana!
Onko täällä muita Sailor Moon faneja?


Hinta tälle laatalle on 0,99 dollaria ja Born Pretty Storella on ilmainen postitus. Koodilla CVG10 saat vielä 10 % alennusta tilauksestasi. Kannattaa tsekata myös muut Born Pretty Storen leimauslaatat.// I got this cool Sailor Moon nail plate from Born Pretty Store. The quality of this image plate is amazingly good! Every pattern sticked on my nails smoothly. Also Sailor Moon is one of my favourite shows and I think that the patterns are really cute.

This plate costs only $0,99 with free shipping worldwide and you get 10 % off by using the code CVG10 while placing order!


♡:SaraGalaxy


20 kommenttia:

 1. Onpa upeat! <3 Täydellinen toi galaxipohja. <3

  VastaaPoista
 2. Mä olin myös yllättynyt noista laaduista, en ole vielä yhteenkään laattaan ollut pettynyt ja lisääkin on tulossa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin kanssa, että vois tilata muitakin laattoja, kun ton laatu on niin hyvä ja oon sun blogista lukenut myös, että sä oot tykännyt noista kanssa :)

   Poista
 3. Sailormoon!!! Joskus nuorempana olin ihan hullu fanityttö ja piti ommellla tollaset vaatteet ja pistää hiukset aina saparoille yms :D

  Pitää iteki testaa noita laattoja kyllä. Kauanko noiden toimitusajat on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooooo, vähän mäki oisin halunnut sellaset vaatteet! ♡

   Mulla on yleensä kestänyt kolme viikkoa toimitus :)

   Poista
 4. Ihanat ja mielikuvituksen kanssa tehdyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♡ Mulle tuli saman tien mieleen, että pitää tehdä galaksit taustaksi :)

   Poista
 5. Aivan mielettömän upeat kynnet! Wau! ^.^

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡