19.1.15

Asukuvia mummolasta

Päätettiin lauantaina lähteä ex tempore visiitille mummolaan siskon ja miesten kanssa. Ajattelin, että nyt on hyvä hetki ottaa pitkästä aikaa asukuvia, mutta perille päästyämme oli jo suht pimeää. Onneksi Sini on taitava kuvaaja ja sai otettua nämä kuvat, kiitos paljon!Jotenkin tuntuu, ettei vaatekaapissa ole mitään kivoja vaatteita. Huonoina vaatepäivinä Star Wars toppi pelastaa asuongelmilta, se on kivan pitkä, rento ja mukava päällä.Sain Miljalta pakkomielteen innoituksen liloihin/violetteihin huulipuniin ja ostin Sokoksen myyjän avustuksella YSL:n Prune Avenuen, joka on ihanan tumma violetti. Olen muutenkin alkanut käyttää huulipunia ja piakkoin on tulossa myös testipostausta Avonin huulipunista.Oli ihana pitkästä aikaa käydä moikkaamassa mummoa ja vaaria ja nähdä samalla muita sukulaisia. 


OOTD HAT River Island TOP Gina Tricot LEGGINGS H&M 
SHOES DinSko


// Here's an outfit from Saturday when we went so see my grandmother with my sister and our boyfriends. When I'm having a bad cloth day, I wear that Star Wars top, I think that it looks nice and it feels right. It was so fun to see our grandparents for a long time.


♡:SaraGalaxy

6 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän ihana toi paita! ^.^ Mieki halluun! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :3 Mua harmittaa, kun en oo löytänyt noita lisää, tekisi mieli hamstrata ainakin toinen samanlainen, jos toi vaikka menee rikki :D

   Poista
 2. Sulle sopii niin hyvin toi huulipuna, näyttää niin ihanalta. <3 Ja toi paita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin tykästynyt tohon violettiin huulipunaan ♡

   Poista

Share some galaxy dust! ♡