25.1.15

Graafiset kynnet

Halusin kynsilleni pitkästä aikaa jotain graafista ja sainkin päähäni tehdä eri kuvioita mustalla ja kultaisella.

Halusin kuvioiden pohjalle jotain neutraalia, joten päätin kokeilla pikkujouluista saamaani Colour Aliken lakkaa sävyssä 521. Colour Aliken lakkoja on kehuttu paljon ja oli tosi kiva saada ensikosketus tähän merkkiin. 521 on vaalea hieman vaaleanpunaiseen/lilaan menevä lakka. Lakka oli koostumukseltaan tosi löysää ja tällaisten vaaleiden lakkojen tapaan ei peittänyt niin hyvin, laitoin muistaakseni lakkaa neljä kerrosta. En silti ole vielä lynkkaamassa tätä merkkiä, vaan ajattelin tilata muutaman Colour Aliken lisää, jotta saan näihin lakkoihin kunnon tuntuman.

Tein kuvioita sen enemmän miettimättä ensin mustalla koristelulakalla ja sitten kultaisella. Sonne on joskus kirjoittanut postauksen terapiakynsistä, eli että suditaan kynsille jotain sen enempää miettimättä, itselleni nämä graafiset kuviot oli juuri sellaisia. Oli jännä nähdä, että millaisia kuvioita syntyy miettimättä ja täytyy sanoa, että tämä oli oikein rentouttava kokemus. Täytyy useamminkin tehdä kuvioita kynsille sen kummemmin miettimättä.

// I wanted to do some graphic patterns to my nails with black and gold. First I painted my nails with Colour Alike 521, which is very pale lilac nail polish. Then I just painted some patterns, first with black art liner and then with gold art liner without thinking what I'm going to do. It was so fun to empty my head and just paint something without thinking.

♡:SaraGalaxy


10 kommenttia:

 1. Iiiiiiiiiiiiiiihanat kynnet! <3 Sopii niin hyvin noi kaikki sävyt yhteen :3

  VastaaPoista
 2. Vois sanoa, että täydellinen lakkaus.

  VastaaPoista
 3. ihanat kynnet!
  http://sinaviola.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Graafisten kuvioiden ystävä ilmottautuu! Kiva toteutus näissä sun kynsissä, lempparikyntenä mainittakoon etusormi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Graafiset kuviot on kivoja :3 Mä tykkään kanssa tosta etusormesta! :)

   Poista

Share some galaxy dust! ♡