1.12.14

Unicornification

Olen jo pitkään miettinyt kynsieni muotoa, neliönmuotoisia kynsiä on niin vaikea pitää muodossaan: jos yhden kynnen kulmasta katkeaa pieni pala, on kaikki kynnet viilattava lyhyeksi, että neliön muoto säilyisi ja kaikki kynnet olisivat yhtä pitkät. Olen ihaillut Glitz & Glam blogin Minnan kynsiä ja päätin viilata omat kynteni samantyyliseen muotoon. Olen ihan rakastunut tähän malliin ja tuijottelen kynsiäni jatkuvasti!

Eilen halusin (taas) lilaa kynsilleni, joten päädyin nimettömän ja keskisormen lakkaamaan OPIn I Carol About Youlla, joka tuli Mini Holiday Star -setissä, jonka sain Kauneudenkaupalta.

I Carol About You on tumma lila, joka peittää kahdella kerroksella, se on tosi näyttävän värinen, luonnossa hieman lämpimämpi ja enemmän lila, kuin näissä kuvissa.

Muihin kynsiin halusin supersöpöä Dollish Polishin Unicornificationia. Unicornification kuuluu tänä vuonna julkaistuun bloggaajakokoelmaan ja se on Saara Sarvaksen suunnittelema. Lakka ei yksinään peitä, joten laitoin alle yhden kerroksen Make Up Storen Linaa. Unicornification on aivan älyttömän nätti lakka hohtavine glittereineen, kuineen ja tähtineen.

Tykkään näistä kynsistä toooosi paljon ja taidankin pitää näitä kynsillä niin kauan, kunnes lakat alkavat kuoriutua kärjistä.

// Dollish Polish Unicornification is a special nail polish: it's only sold in Finland and it's made by famous finnish blogger Saara Sarvas. I really love this polish, it's so cute with pastel lilac base, shiny glitters, moons and stars. I also like OPI I Carol About You very much, it's dark lilac creme nail polish.
I also filed my nails, the square ones was so hard to maintain. I like this shape much more!


:SaraCupCakez


10 kommenttia:

 1. Tuo kynsien muoto näyttää sulla tosi hyvältä! :o En yleensä pidä tuosta muodosta, mutta sulle se käy oikein hyvin. <3 Ja ihanat kynnet muutenkin oot tehnyt. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, mä tuijottelen näitä kynsiä koko ajan, kun ne näyttää niin kivoille :3

   Poista
 2. Ihana muoto, sopii sulle todella hyvin! :)
  Niin ja lakkaukset on aivan ihanat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana kuulla, että säkin tykkäät! ♡

   Poista
 3. Selasin bloggeria ja jokin uusi pisti silmään. Terve SaraGalaxy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiiii ;) Päätin vähän uudistaa blogia! :)

   Poista
 4. Tosi kaunis tuo uusi kynsien muoto, sopii sulle hyvin!<3 Ja ihanat kynnet, tuo lakka on liian suloinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, mä tykästyin tähän muotoon ♡

   Poista

Share some galaxy dust! ♡