11.12.14

Meikkisiveltimien pesu

Piti oikein googlata, että kirjoitetaanko sivellin -sanan monikko siveltimien vai sivellinten, molemmat näyttävät olevan hyväksyttyjä sanamuotoja. Noh, kuitenkin, mennään asiaan. Sain aiemmin maahantuojalta kokeiluun BeautyBlenderin ja jälkitoimituksessa sain vielä BeautyBlenderin (ja muiden siveltimien) pesuun tarkoitetun Solid blendercleanserin.BeautyBlenderille on saatavana kahta erilaista putsaria, toinen on nestemäinen ja toinen tämä kiinteä. Tuoksuna tässä on laventeli, en ole laventelin ystävä ja ensin vieroiksuin tätä saippuaa, mutta käytössä se ei ollutkaan niin voimakkaan tuoksuinen ja siveltimien pesun jälkeen kylpyhuoneessa oli ihana laventelin tuoksu, kävin useaan otteeseen kylppärissä vain tuoksuttelemassa siellä leijailevaa tuoksua.

Saippua on kotelossa tuollaisen ritilän päällä, mikä helpottaa sen kuivumista, kun ritilän alle jää ilmaa, lisäksi ritilästä valuu turhat vedet pois.Meikkisiveltimet on syytä pestä vähintään kerran kuukaudessa, sillä ne ovat oiva alusta bakteerien kasvulle. BeautyBlenderin pesen joka käytön jälkeen, mutta esimerkiksi poskipunasiveltimet pesen kerran kuussa.

Miten siveltimet sitten pestään? Otin muutaman kuvan elävöittämään tätä postausta. Näissä kuvissa pesen BeautyBlenderiä, mutta ihan samalla tavalla muutkin meikkisiveltimet pestään.

1. Ota likainen BeautyBlender tai muu meikkisivellin.2. Kastele veden alla.3. Hiero BeautyBlenderiä/ sivellintä Solidiin.4. Hiero saippuaista meikkivälinettä käteen (tästä tilanteesta oli liian vaikea saada kuvaa)
5. Huuhtele vedellä niin kauan, että pesuvesi on kirkasta. Tarvittaessa toista kohdat 3-5.6. Laita siveltimet vinosti kuivumaan pyyhkeen päälle. BeautyBlenderin voi jättää kuivumaan sen pakkauksen päälle.

Olen aiemmin käyttänyt vain jotain aasialaista siveltimienpuhdistajaa ja tämä toimi paljon paremmin, kaikki siveltimet puhdistuivat tosi vaivattomasti. Tuoksustakin aloin tykkäämään. Lisäksi tämä on tosi kätevä ottaa pienen kokonsa ja kiinteän olomuotonsa vuoksi reissuun mukaan.

Solidia saa käsittääkseni ainakin Pretty.fi ja Stockmannilta, hinta Pretty.fissä on 16,50 €. Kiitos Nordic Beauty Import, kun sain kokeilla tätä! En hyödy linkkien klikkailuista/ ostoista.


// I got this Solid BeautyBlender cleanser from Finnish importer. It's so important to wash your make up brushes at least once a mont, I also clean my BeautyBlender after every use, because I don't want any bacteria in my make up tools.
Solid smells like lavendel, at first I didn't like the smell but after one use, I started to like it.
I only have used Asian cleanser before this and I have to say this is much more better!

♡:SaraGalaxy


P.S. Muistakaahan, että saracupcakez.blogspot.fi ja saracupcakez.blogspot.com ei enää toimi, vaan uusi osoite on mypersonalgalaxyy.blogspot.fi, galaxyy kahdella y-kirjaimella sen vuoksi, että yhden y:n osoite oli jo varattu :)


4 kommenttia:

 1. Mä tykkään ihan hurjasti tosta Solidista! Se pesee siveltimet niin hyvin ja Beautyblenderin saa puhtaaksi nopeasti. :) Oikein kelpo ostos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Ostan kyllä lisää, kun toi loppuu! :)

   Poista
 2. Mun piti tän postauksen takia tilata tuo beautyblender ja puhdistusaine, kun vaikutti niin käteviltä kumpikin. Tänään testasin niitä ekan kerran ja onhan ne hienoja keksintöjä:) Mä oon normaalisti superlaiska puhdistaan siveltimiä, mutta nyt oikeen ootan että tyttö menis nukkumaan ja pääsisin putsaushommiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sä innostuit! Mä tykkään ihan hirveesti tosta puhdistusaineesta, sillä lähtee niin helposti meikkijäämät pois, että on jopa kiva puhdistaa siveltimiä! :D

   Poista

Share some galaxy dust! ♡