8.12.14

Glitterluomiväriä

Näin Iinyn blogissa ihanan born Pretty Storen glitterisen meikkipaletin. Paletti vaikutti tosi pigmenttiseltä ja glitteriseltä, joten päätin itsekin ostaa samaisen paletin.


Minun palettini on 04#, valitsin tämän paletin tuon vaaleanpunaisen värin takia. Minulla ei taida olla yhtäkään vaaleanpunaista luomiväriä, sain niistä teiniaikana yliannostuksen ja heitin ne joskus muutossa pois.Paletissa on viisi väriä: sininen, vaaleanpunainen, kulta/oranssi, musta ja pronssi/ruskea. Swatchasin kaikki kädelle ja jokainen väri oli tosi pigmenttinen ja rusasglitterinen. Keskellä kättä on luomivärinpohjustajaa ja ylä- ja alapuolella ei mitään. Nämä toimivat myös ilman pohjustajaa, mutta pohjustavan kanssa glitterit tulevat paremmin esille.

Halusin eilen koittaa näitä luomivärejä, joten tein ihan vaan pikaisen silmämeikin vaaleanpunaisella ja kulta/oranssilla. Nämä olivat oikein kivoja levittää: liukui hyvin luomella eikä karistanut glittereitä pitkin naamaa! Luomivärit myös pysyivät paikoillaan hyvin siivouksen ajan.
(pahoittelen kuvien laatua, Blogger teki taas omiaan...)

Paletti näyttää tällä hetkellä olevan tarjouksessa 4,38 $. Postikulut ovat ilmaiset ja koodilla CVG10 saat vielä 10 % alennuksen.// I bought this eye shadow palette from Born Pretty Store. This palette is super cheap (it's now on sale 4,38 $ with free shipping and you can get extra 10 % off by using the code CVG10) and very high quality. The pigment is very rich, there's lot of glitter and it stays on your eyelids for long time. I really love this palette, I think it has the most prettiest glitter eye shadows 


♡:SaraGalaxy

P.S. Muistakaahan, että blogiani voi seurata Bloglovinin kautta nykyään tästä linkistä.


8 kommenttia:

 1. En oo vieläkää saanu aikaseks meikata tolla vaaleanpunaisella. :( Nää on vaan niin parhaita pikkupaletteja! Niin ihana glitter <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, vähän hyvä, että sä otit näitä testiin! :D

   Poista
 2. Ompas söoö paletti! :D Ja swatchseissa näyttää aika pigmenttiseltä! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi on ihan älyttömän hyvä paletti, ei ikinä uskois, että noin pigmenttisen paletin saa noin halvalla! :)

   Poista

Share some galaxy dust! ♡