3.12.14

Fantalakka

Ostin kesällä OPIn Coca-Cola minisetin, johon kuului kaikki muut sarjan lakat, paitsi Fantalakka Orange You Stylish!. Kauneudenkaupasta kysyttiin, että haluaisinko jotain lakkoja testiin ja pyysin sitten tätä kokoelmastani puuttuvaa Fantalakkaa. Jostain syystä (en tiedä miksi) Euroopassa ja Amerikassa on erilaiset Fantalakat. Amerikan versiossa on glitteriä ja Euroopan versio on vain tavallinen creme.

Orange You Stylish! on hieman likaisen oranssi ja se peittää mainiosti kahdella kerroksella.

Halusin lakkauksiin mukaan glitteriä ja päädyin Sally hansenin Fruit Spritziin, Fruit Spritzissä on valkoisia, mintunvärisiä, oransseja ja hologlittereitä. Levittäminen oli tuskaisaa, kun läpinäkyvää pohjalakkaa tuli ihan liikaa suhteessa glitterien määrään. Lopulta monen yrityksen jälkeen sain tarpeeksi glittereitä laitettua vanupuikon avulla.

Katselin netistä sitä Amerikan Fantalakkaa (Orange You Fantastic!) pitkästä aikaa ja nyt tuli sellainen tunne, että tarvin sen myös...
// I got this Coca Cola Fanta inspired nail polish called Orange You Stylish! from Finnish Importer Kauneudenkauppa.fi. This is the obe for European market, the other Fanta polish is called Orange You Fantastic! and it's only made for American market.
Orange You Stylish is dark orange creme and it need only two coats for full coverage.
I wanted some glitter so I used Sally Hansen Fruit Spritz. Fruit Spritz is pretty polish with white, orange, mint and holographic glitter. 


♡:SaraGalaxy

P.S. Muistakaahan torstaina päivittää blogin uusi osoite mypersonalgalaxyy.blogspot.fi, varsinkin jos blogini on tietokoneesi kirjanmerkeissä tai tulet tänne suoraan kirjoittamalla osoitteen. Bloggerin lukijoille pitäisi osoitteenpäivitys tulla automaattisesti ja uskoakseni parin päivän sisällä Bloglovinin kautta lukeville


12 kommenttia:

 1. Ei vitsit sun kynsien muoto on kyllä täydellinen! <3

  VastaaPoista
 2. Nätit :) aika jännää et on tehty kaks versioo samasta lakasta ja Amerikan versiossa on glitteriä :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! En ymmärrä, miksei voi vaan olla samanlaista lakkaa...

   Poista
 3. Se on kyllä ihan Fantan värinen. :)

  VastaaPoista
 4. Onpas ihanan pirteet! Kattelin just pari päivää sitten oranssia lakkaa ja mietin että mitähän mä tälläkin teen. Nyt pitää kyllä varmaan testata tätä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, testaa ihmeessä, näistä tuli kiva aurinkoiset :)

   Poista
 5. Iiiih, juon just Fantaa!! :33 Vähänkö herkut kynnet, namskis!
  Ja ihana tämä uusi blogin nimi. :> ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, vähän hyvä!! :D Voi kiiitos! ♡

   Poista

Share some galaxy dust! ♡