19.12.14

Cats & Rainbows & Mermaids & Unicorns.

Ollaan Nallen kanssa tehty paljon töitä lähiaikoina, että saataisiin uudet postaukset näkymään Bloggerin lukulistalla, joillakin ne näkyvät ja joillakin ei. Jos uudet postaukseni ei päivity lukulistallesi, niin kannattaa lisätä blogini uudestaan lukulistalle, on ollut ihana kuulla, että miten moni onkin jo lisännyt blogini uudestaan ♡.


Kävelin H&M:n ohi yksi päivä ja näin ikkunassa tämän coolin paidan, oli pakko kääntyä takaisinpäin liikkeeseen ja käydä ostamassa tämä. Tästä paidasta on tullut yksi lemppareistani ja olen käyttänyt sitä ihan älyttömän paljon! Ainut huono puoli on se, että päässäni alkaa aina soimaan jostain syystä tämä biisi, kun edes katsonkin tätä paitaa (joo, älkää kysykö, en tiedä, miksi se tulee koko ajan mieleen) :D.


Käytiin yksi päivä Nooran kanssa ottamassa nämä pari kuvaa, tuntuu oudolta olla jonkun sellaisen kuvattavana, joka ei ole aiemmin kuvannut, siksi ilmeeni ovat oudot. Noora kuitenkin suoriutui tehtävästä kiitettävästi, varsinkin kun ajattelee, että Noora ei ole ottanut paljoa kuvia :)


OOTD SCARF eBay SHIRT H&M LEGGINGS H&M BOOTS Dr.Martens

// I found this cool shirt from H&M, the only problem is that every time I see/wear this shirt this song comes to my head, I have no idea why... :D


♡:SaraGalaxy

6 kommenttia:

  1. Mulle päivittyi yhdessä vaiheessa bloggeriin monta sun postausta peräkkäin, mutta nyt ei esim tämä näy=)

    VastaaPoista
  2. Toi paita on niin suunniteltu sulle! :)

    VastaaPoista
  3. Kiva paita ja kuin tehty sulle =)

    VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡