27.9.14

Uusia vehkeitä

Hommasin tällä viikolla pari uutta juttua: nimittäin iPhone 6 ja lightboxin. Uuden puhelimen hankinta on ollut mielessä jo kauan, sillä iPhone 4 on tosi hidas ja siinä on huono kamera. Kun iPhone 4 ei tullut enää uutta päivitystä, niin päätin, että nyt on pakko vaihtaa puhelin. Mietin ensin Samsungin ostoa, mutta lopulta iPhone 6 alkoi kiinnostamaan niin paljon, että päätin sitten ostaa sen.


iPhonen halusin kultaisena. Ostin halvimman mallin, joka on siis se pienempinäyttöinen ja muistia on 16 GB. Olen jo ehtinyt kuulla kaikki älä laita taskuun neuvot ja tervetuloa vuoteen 2012 Apple ei osaa mitään vitsit. Itse kuitenkin tykkään Applen tuotteista.

Itsellä tulee eniten käytettyä Instagramia (@SaraCupCakez), Facebookkia, Afterlightia ja muutamaa peliä (esim. Monsu ja Bubblewitch 2).

Lightboxin ostoa olen myös miettinyt kauan ja sain viimein aikaiseksi tilata sen. Ostin tämän eBaystä ja se maksoi postikuluineen noin 15 €. Lightboxin mukana tuli neljä eriväristä taustakangasta.

Äiti osti minulle Clas Ohlsonilta tuollaisen johtolampun ja kävin Anttilasta ostamassa 4000 kelvinin hehkulampun siihen, olisin ostanut 6000 K, mutta niitä ei ollut saatavilla pienikantaiselle lampulle siellä.

En ole vielä keksinyt boxille paikkaa, vaan puhelimen kuvasin allanäkyvällä virityksellä, eli lamppu roikkuu silityslaudalla ja lampun johdon päällä on kansio, ettei se tippuisi. 

Näillä laitteilla pärjää taas vähän aikaa ^__^// I decided to buy a new iPhone because my iPhone 4 was too slow and the quality of the camera was poor. I wanted the golden iPhone 6, because it was just so pretty ^__^

I also bought my first ever lightbox, I hope that the quality of my photos will be better now.


:SaraCupCakez


P.S. Muistahan osallistua pinkkiin arvontaan.


12 kommenttia:

 1. Ää mäkin haluan iphone6:tosen :(
  Onko siinä hyvä kamera? Ootko päässyt jo testailemaan?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä oon joo tykännyt tosta kamerasta, muutamia kuvia oon jo ottanut sillä ^__^

   Poista
 2. ooh puhelin näyttää ihanalta *_* ootko tilannut siihen mitään suojakuoria viellä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vielä, kun en osaa päättää! Haluaisin ehkä jotkut kivat läpinäkyvät, että toi kultainen takakuori näkyisi... Tai sitten jotkut My Little Pony kuoret tai niitti tai atsteekki tai tai tai... :D

   Poista
 3. Voiiii iphone! Odotinkin tästä jo postausta. :3 Ihanan näköinen! Jos itse tarttisin uutta puhelinta ni luulen että kallistuisin kans iphoneen.. :) Tosin tilaisin valkoisena jolloin siihen sais kaikkia ihania sellasia läpinäkyviä suojakuoria! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ite kans miettinyt sellaisia läpinäkyviä kuoria, mutta en osaa päättää, liian vaikeeta! First World Problems :D

   Poista
  2. Tsihih.. :DD Kannattaa ebaysta ostaa vaikka kaikki värit, ne maksaa siellä varmaan euron kappale :DD <3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Siekään et ollut viel osallistunu huomenna päättyvään synttäriarvontaan
   http://eekunelm.blogspot.fi/2014/09/synttarit-lahestyy-arvonta-lukijoille.html

   Poista
 5. Awws! En kestä tuo puhelin on niin love <3! Arvaavaan kuinka paljon mulleki on siitä vittuiltu. :D

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡