1.9.14

Loman lopettajais kynnet

Kiitos kaikille viime postaukseen kommentoineille, olette kaikki ihania! Jokainen sana, minkä laitoitte merkitsee minulle paljon! 

Nyt on kesäloma valitettavasti lusittu ja paluu arkeen koittaa. Keskiviikkoisin käyn koulussa ja opiskelen merkonomiksi ja muina viikonpäivinä teen toimistohommia. Aloitin kesäloman meriteemaisilla kynsillä, joten nyt on hyvä lopettaa myös meriteemalla.

Halusin tällä kertaa tehdä jotain erilaista, joten valitsin väreiksi vaaleanpunaisen, kultaisen ja sinisen. Vaaleanpunainen on Orlyn Fancy Fuchsia, kultainen on Zoyan ihana Tomoko ja sininen OPIn Eurso Euro. Ankkuri on tehty dotting toolilla Orlyn Fancy Fuchsialla.


Yleensä värejä on vaikea saada tallettettua kameralla, mutta Fancy Fuchsian väri tuli oikein hyvin kameralle tällä kertaa! Väri on ihanan kirkas pinkki 

Ankkurin tekoon olisi pitänyt paneutua enemmän, mutta se nyt on mitä on, myös päällyslakka levitti ankkurin värejä :D

Vieläkö jollain on lomaa jäljellä vai onko kaikki jo lusittu ja arki aloitettu?


// I started my vacation with nautical nails and I wanted to stop it with nautical nails too! I did something different this time and decided to paint my nails with pink (Orly Fancy Fuchsia), gold (Zoya Tomok) and blue (OPI Eurso Euro). Anchor I made with dotting tool.

:SaraCupCakez


13 kommenttia:

Share some galaxy dust! ♡