9.9.14

PÄÄTTYNYT! I Love Pink arvonta

Olette varmaan huomanneet, että sivun oikealle on ilmestynyt Member of Indiedays Inspiration- palkki? Se johtuu siitä, että minua pyydettiin mukaan tähän inspiroivaan Indiedays Inspirationiin mukaan! Ajattelin sen kunniaksi järjestää teille ihanille lukijoilleni arvonnan, sillä ilman teitä tämä ei olisi ollut mahdollista. Tällä kertaa arvonta on vain julkisille lukijoille (voit toki liittyä nyt), ohjeet lukevat postauksen lopussa, luethan ne huolella.


Kasasin palkintoon lempituotteitani. Palkinnon nimi viittaa siihen, että arvonnassa on muutama pinkki tuote, sillä se on lempivärini. Kaikki tuotteet on uusia, avaamattomia ja itse ostettuja.

Palkintoon kuuluu:

OPI- setti, johon kuuluu maailman kolmanneksi paras valkoinen lakka Alpine Snow, hento vaaleanpunainen Sweet Heart sekä pieni söpö pussukka. Lakat ovat normaalikokoisia, ei minejä.


Victoria's Secretin Pure Daydream eau de toilette. Tykkään tämän tuoksusta tosi paljon ja käytän melkein joka päivä, joten minun oli arvontaan ostettava samanlainen, että joku onnekas saa tuoksutella tätä ihanuutta!


Lushin Snow Fairy ihanan hattaran/ karkin tuoksuinen suihkugeeli. Kuten kuvasta näkyy, vaaleanpunainen väri on vajunut pohjalle, tällä on kuitenkin käyttöikää vielä 16.11.2014 asti.


Sitruunan tuoksuinen kasvonaamio, sellainen kangasmainen, jossa on silmille ja suulle aukot, Lindexin kätevä laukkuun sopiva teippiharja lilan värisenä sekä kimaltava kultainen kynsiviila.

SÄÄNNÖT

1. Arvonta on vain julkisille lukijoille, joten ilmoita minulle seuraatko Googlen käyttäjäraadin vai Bloglovinin kautta. Ilmoita myös nimimerkkisi.

2. Kerro, jos olet vanha julkinen lukija, niin saat yhden lisäarvan.

3. Saat yhden lisäarvan, jos seuraat minua Facebookissa tai Instagramissa @saracupcakez, ilmoita tässäkin tapauksessa nimimerkkisi.

4. Saat kolme lisäarpaa mainostamalla arvontaa blogissasi, Facebookissasi tai Instagramissa (laitathan myös linkin tähän arvontaan), ilmoita minulle osoite, että pääsen tarkistamaan. Kuvia saa käyttää mainostukseen.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 30.9.2014. Risuja, ruusuja, ideoita ja postausehdotuksia otetaan avosylin vastaan!

Onnea kaikille! :SaraCupCakez