25.9.14

DS Glow ♡ DS Top Coat

Kävin tässä muutama viikko sitten OPIn maahantuojalla kyselemässä, josko uusi Nordic Collection olisi jo saapunut. Ei ollut vielä silloin. Minua kiinnosti hirveästi se Suomi-lakka (OPI With a Nice Finn-ish), mutta koska sitä ei ollut vielä saatavilla, maahantuoja kysyi, haluaisinko koittaa DS Glow- nimistä lakkaa, joka on sävyltään aika samanlainen Suomi-lakan kanssa. Tokihan minua kiinnosti, joten sain maahantuojalta DS Glowin sekä lisäksi DS Top Coatin!


Olen huomannut, että DS- lakat ovat helposti levittyviä ja niillä saa ihanan lopputuloksen kynsiin. DS- sarjan kerrotaan olevan parempi, kuin tavalliset OPIn kokoelmat ja uskon kyllä, että näin on, sillä en ole ainakaan vielä pettynyt yhteenkään DS- lakkaani, kaikki levittyvät moitteettomasti ja kaikissa on aivan ihana kimallus. DS- lakat tunnistat hopeasta korkista.DS Glow on ihana kuparin ja kullanvärinen lakka. Yleensä DS- lakat ovat hologrammilakkoja, mutta Glowssa ei ole hologrammia. Kaksi kerrosta riitti mainiosti peittävään lopputulokseen. Lakka sopii värinsä puolesta aivan erinomaisesti syksyyn.


DS Top Coat on tarkoitettu DS- lakkojen kanssa käytettäväksi ja itse en ole kerennytkään sitä testaamaan muiden, kuin tämän lakan kanssa. En yleensä tykkää päällyslakoista, jotka ei ole pikakuivattavia, mutta tästä tykkään! Kuivumisaika ei ole niin pitkä, kuin muissa ei-pikakuivattajissa, tästä jää kynnelle ihana kiilto ja lakkaukset kestävät ainakin sen pari päivää, yleensä maksimissaan pidän samoja lakkauksia kolme päivää ja tällä päällyslakalla ei ole vielä tullut siihen mennessä kärkikulumaa.En halunnut "pilata" lakkaa paljoilla koristeluilla, joten lisäsin vain  neljä timanttia nimettömään, valitettavasti timanteista lähti enimmät hohdot pois, kun lisäsin päällyslakkaa.

Lakka on aivan ihana ja tästä on tullut tämän syksyn oma lempparini!

Kiitos Kauneudenkauppa tästä lakasta! Huomasin muuten, että kauneudenkaupalla on tällä hetkellä tarjous, että yli 30 € ostokset toimitetaan ilman postikuluja valitsemallesi R-Kioskille.

Olisi kiva kuulla, että mikä on just sun lempparilakka ollut tänä syksynä! ^__^


// I got this beautiful copper/gold nail polish from Kauneudenkauppa. The polish is from DS- series, which is known about their beautiful nail polishes with diamond dust and great formula. I really liked this DS Glow- polish, it's not holographic as DS- polishes usually are but still it's very beautiful.
I also got DS Top Coat which is meant to use with DS polishes. I don't usually like regular top coats (I like fast dry top coats) but I have to say that this top coat is very nice! It doesn't take too long to dry and it leaves beautiful shine on nails.


:SaraCupCakez


16 kommenttia:

 1. Onpa nätti lakka :3 Itsekin lakkasin just kynnet melko samanvärisellä lakalla kuin tuo. Se on kyllä yks syksyn lempparilakoista, oranssihtava kimallus toimii aika hyvin tähän aikaan vuodesta. Syksyn lemppareihin kuuluu myös kaikki tummanpunaiset lakat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just kaikki oranssin/ruskeansävyiset sopii syksyyn ihanasti ♡ Tummanpunainen on kanssa yksi mun suosikeista! :)

   Poista
 2. Kaunis lakka :) mulla ei ole tuota mutta muita Ds lakkoja kyllä ja ne ovat ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekkin on muutama ihana Ds kertynyt ♡

   Poista
 3. Oooih mikä lakka! Ihana! ♡
  Miulle ei ole valikoitunut syksyksi yhtä tiettyä lakkaa, kaikki ruskeat ja oranssit, yleensäkin ruskan värit uppoaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös ♡ Noi kaikki on niin ihania syksyn värejä! :3

   Poista
 4. Onpas täydellinen lakka syksyksi! ♡♡

  VastaaPoista
 5. Opin DS lakat ovat kaikki todella kauniita. Itse en tuota omista, mutta muutaman muun. :)

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡