3.7.14

Nivea In-Shower Body Milk

Kesäkuun Livboxissa tuli mukana Nivean suihkussa käytettävä vartalovoide In-Shower Body Milk. Olin ihan pettynyt tähän tuotteeseen, ennenkuin kokeilin sitä, koska mielestäni suihkuun kuuluvat vain suihkugeelit eikä mitkään rasvat.Olen tosi huono rasvaamaan itseäni. Rasvaaminen on niin aikaavievää ja voiteista tulee aina ihan rasvainen olo, tuntuu ettei voi istua sohvalla rasvauksen jälkeen. Päätin sitten koittaa tätä In-Showeria suihkussa. Tarkoitus on ensin siis pestä (ja huuhdella) itsensä suihkugeelillä (tai millä nyt ikinä pesetkään), jonka jälkeen laitetaan In-Showeria ja huuhdellaan se pois.


Ihastuin tuotteeseen niin paljon, että kun Livboxin pieni näyte oli kulutettu, menin ostamaan täysikokoisen In-Shower Body Milkin! Tällä hetkellä tarjolla on tätä kuivalle iholle tarkoitettua, normaalille iholle tarkoitettua, hunajantuoksuista, kaakaontuoksuista ja after sun-voidetta. Suosittelen tuotetta varsinkin niille, jotka eivät jaksa rasvata vartaloaan.


// I bought this Nivea In-Shower Body Milk and I really like it! The idea of this product is first to use your preferred shower product and rinse it off. Then you apply this, while still on the shower and rinse off. For me, it's so hard to apply normal body lotion because it takes so much time and after that you are all greasy and can't sit on a sofa. This Nivea In-Shower Body Milk has helped me a lot, because it's so easy to use this on shower, rinse it off and just dry yourself! :)


:SaraCupCakez


14 kommenttia:

 1. Mä tykkäsin tästä kans älyttömästi! Oon niin huono käyttää mitää vartalovoiteita, niin tää on ihan täydellistä!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Niin helppoa, kun voi suihkussa jo laittaa rasvan niin ei tarvi jälkikäteen rasvailla :D

   Poista
 2. Tätähän täytyy sitten kokeilla, oon myös tosi laiska rasvaamaan vaikka iho huutaa rasvaa. Kiva kun kuulee muiden kokemuksia eri tuotteista ni uskaltaa paremmin pistää rahansa likoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Ite oon käyttänyt tätä kuivalle iholle tarkoitettua, vaikka mulla ei oo ees erityisen kuiva iho :)

   Poista
 3. Pitää vissiin oikeasti kokeilla tätä, kun sitä hehkutetaan useassakin paikassa. :) Mun iho on tositosi kuiva ja se kaipaa rasvausta, mutta oon niin laiska vaan rasvaamaan muita kuin käsiä ja naamaa. Jospa tässä siis ois apu mullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itelle tästä ainenki on ollut apu, kun suihkussa on niin paljon helpompi jotenkin muistaa rasvaus! :)

   Poista
 4. Hei mua kiinnostaa kanssa, ennen kuin olen omaani ehtinyt testaamaan (muiden rasvojen kokeilut menossa). Minkälainen tunne tästä jää iholle suihkun jälkeen? Miten se eroaa normaalista pesun jälkeisestä tunteesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luin jostain, että jollekkin jäi vähän tahmainen olo tästä. Itse olen ollut tyytyväinen suihkun jälkeiseen tunteeseen, koska mulla tää ei jätä yhtään tahmeaksi eikä märäksi, eli ei juurikaan huomaa eroa normaalin pesun jälkeen muuten, että iho tuntuu enemmän kosteutetulta :)
   ... Oon huono selittämään :D

   Poista
 5. Tätähän pitää ihan kokeilla :) Olen tosin miettinyt sitä kokeilua jo pitkään mutta epäröinyt. Jospa sitä nyt uskaltaisi hommata kun on kuullut käyttökokemuksia tuotteesta :)

  VastaaPoista
 6. Tää on mulle ihan ykkösjuttu! Toinen puteli on menossa, seuraavaks ajattelin kokeilla jotain nuista hajustetuista versioista. Inhoan sitä klähmätunnetta, joka jää normaalisti rasvaamisen jälkeen, näin ollen en rasvaa ja iho on kuiva korppu. Tää on pelastanut mut siltä.

  VastaaPoista
 7. Mie tykkään käyttää tätä salilla, ei tarvi niin monia puteleita roudata mukana :)
  Niin no säästäähän tällä yhden putelin verran tilaa reenikassissa :DD
  No mutta miusta tää toimii hyvin ^_^

  VastaaPoista
 8. Mää oon tykännyt tästä ihan mielettömästi! Enää en "voi" olla ilman tätä :) Tai no käytän itse sitä valkoisessa purkissa olevaa voidetta.

  VastaaPoista
 9. Vielä olis tämä testaamatta! Otan tuon joko matkalle mukaan tai sitte testiin aikasemmin! :)

  VastaaPoista
 10. Mulla on tuota se valkoinen purkki ja oon sitä muutaman kerran kokeillut. Seuraavaksi pitää ostaa tota sinistä, mutta mun lähikaupassa oli vain valkoinen.

  Ainoa mikä ärsyttää on se, että käsiin jää semmonen nihkeä tunne. Pitäisi varmaan laittaa sitä rasvaa käsineillä. Muuten ei oo jäänyt tahmainen olo vaan oon kyllä tykännyt.

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡