1.6.14

Sydänsivellin

Toinen tuote, jonka valitsin testiin Born Pretty Storelta on suloinen sydämenmuotoinen meikkisivellin.
Sivellin on juuri sopivan kokoinen ainakin itselleni. Se on 19 cm pitkä, harjakset ovat 4 cm ja nettisivuillasivuilla lukee, että harjaosa on vuohen harjaa.


Sivellin on kaunis sydämen muotoinen ja ensimmäistä kertaa tuntui hassulta levittää tällä poskipunaa, kun mietti että miten tuolla oikein levitetään. Itselleni paras tapa levittää tällä on laittaa vain toiseen sydämenpuoliskoon poskipunaa.


Harjakset ovat aika pehmeää materiaalia, itse tykkään hieman jäykemmästä. Sivellin on kuitenkin niiiin söpö, että jos sitä ei tule käytettyä, niin se ainakin näyttää supersöpöltä muiden meikkisiveltimien seassa ♡.


Sivellin maksaa 4,66 dollaria ja postitus on ilmainen. Kannattaa katsoa myös muut meikkituotteet Born Pretty Storen sivuilta sekä laaja kynsikoristeosio. Koodilla CVG10 saat 10% alennusta ostoistasi.

Olen saanut tuotteen ilmaiseksi, kaikki mielipiteet ovat omiani enkä hyödy linkkien klikkailuista, ostoista tai alekoodin käytöstä.


//I got this cute makeup brush from Born Pretty Store. The brush is sweet pastel pink and it's made from goat hair. At first it was weird to apply blusher with this but when you get the idea, you'll love this! For me the hair of the brush is pretty too soft but it's not a problem 'cause I really love this brush. And the best part is this brush is going to look so amazingly cute with your other makeup brushes! ^__^
The brush costs 4,66$ and the shipping is free. You can also use the code CVG10 and you'll get 10% off. Please check out the large beauty section from Born Pretty Store and amazing nail art section too! 


:SaraCupCakez


12 kommenttia:

 1. Söpö sivellin :3 totahan voi pitää ihan koristeenakin, jos säilyttää meikkisiveltimiä esim. pöydällä purkissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Toi näyttää tosi kivalle, kun se on esillä :3

   Poista
 2. Onpas suloinen sivellin.Laitoin sulle yx päivä tekstarin ja toivon että ehtisit vastaileen.Taikka laittaan sähköpostia =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on tosi söpö ^__^ Joo, laitoin sulle takaisin viestiä :)

   Poista
 3. Ehkä söpöin sivellin mitä oon ikinä nähnyt! :D Tuollainen pitää omistaa jo muodon vuoksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ihan samaa mieltä! Maailman söpöin sivellin :3 ♡

   Poista
 4. Ihan älyttömän söpö sivellin! :D

  VastaaPoista
 5. Iiiiih, pyllysivellin! :3 *________*

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡