17.6.14

Soap & Glory Sexy Mother Pucker XL Extreme Plump

Eekku oli vähän aikaa sitten saanut yhteistyökumppaniltaan JT Beauty Ouletista paketin, jonka mukana oli tullut Soap & Gloryn Sexy Mother Pucker XL Extreme Plump pullistava huulikiilto. Eekku ei voinut kyseistä tuotetta käyttää, joten hän pyysi minua testaamaan tämän puolestaan.Tämä kiilto on sävy Pink Out Loud ja tuubissa on 10 ml.

Minulla on aika paksut huulet jo muutenkin, kuten lähtötilanteesta huomaa. Kiillon laittamisen jälkeen alkoi heti tuntua pistelyä huulilla (mikä on normaalia huulta pullistaville tuotteille), mutta pistely ei ollut ikävän tuntuista, vaan itseasiassa tykkäsin siitä! Olen aiemmin kokeillut NYXin Lip Plumperia ja siinä oli tosi ikävän tuntuinen pistely ja polttelu. Tuote alkoi samantien tehdä pullistamisefektiä ja efekti pysyi tasaisena sen 20 minuuttia, minkä ajan pidin tuotetta huulilla. 20 minuutin jälkeen oli pakko ottaa kiillot pois, kun oli ruoka valmiina ja halusin syödä :D


En ole huulikiiltojen suurkuluttaja, koska yleensä tuntuu, ettei huulikiillot sovi minulle yhtään. Tässä kiillossa oli kuitenkin ihana kiilto/väri, joka sopi minulle ja jollaista olen etsinyt. Tuote ei myöskään pistellyt ikävästi vaan se tuntui oikeastaan aika mukavalle. Joten lopputulos on, että voisin ostaa tätä uudestaankin, kun tämä loppuu!

Kiillon hinta JT Beauty Outletissa on 19,99 €. Kiitos Eekku, kun sain testata tätä tuotetta!// My friend Eekku got a package from JT Beuty Outlet. One of the things that she got, was this Soap & Glory Sexy Mother Pucker XL Extreme Plump lip gloss, which gives a nice pump effect on lips. Eekku doesn't use these kind of products so she sent it to me.
I'm not a big fan of lip glosses but I'm always looking for a perfect lip gloss for me.
Once i put the gloss on my lips, it started to tingle. The tingle wasn't bad and I actually liked it! The colour and shine is perfect too, so I think I found my perfect lip gloss!


:SaraCupCakez


4 kommenttia:

 1. Ompa hauska nimi tuolla kiillolla. :D Mä oon joskus noita pullistavia huulikiiltoja kokeillut, ikää silloin oli jotain 14-15v, kirveli ja pisteli jotenkin tosi inhottavasti! Mutta tosin se kiilto oli ostettu jostain Tarjoustalosta, että eipä sitä tiiä mitä myrkkyjä siinäkin oli. :D Pitäisi kokeilla taas noita, jos ne nyt olisi kivoja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, hauskat nimet on just parhaita :D

   Haha, voin jotenkin kuvitella Teini-Iinan ja pullistavan huulikiillon :D

   Toi oli kyllä hyvä kiilto ♡

   Poista
 2. Ole hyvä ja kiitos postauksesta =)
  Linkitän sen jonnalle

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡