7.6.14

Make Me Silver Frost

Jee, taas nudet lakkaukset! Itselläni on paha tapa alkaa toistamaan jotain koristelutyyliä tai väriä, jos tykästyn johonkin. Esimerkiksi viime kynsillä oli nudea ja nyt oli taas pakko saada niiden poistamisen jälkeen lisää nudea. Tartuin H&M:n ihaniin (valitettavasti valikoimasta loppuneisiin) Lumikkilakkoihin, joita olen kaikkia kolmea erilaista hamstrannut kokoelmaan muutaman kappaleen.


Make Me Blush on ihana vaaleanpunainen/ehkä hieman persikkainen nude, jossa on mukana shimmeriä. Valitettavasti shimmerit ei näy juuri ollenkaan kynsillä.


Silver Frost on ehkä käytetyimpiä kuorrutelakkojani. Tämä on juuri täydellinen hopea glitter. Silver Frostissa on kahdenkokoista glitteriä, pientä ja isoa ja tästä tulee juuri sopivan verran kynnelle tavaraa.


Kuten monissa omistamissani halppislakoissa, Make Me Blush kesti kynsilläni hyvänä vain yhden päivän, mikä on valitettavaa, sillä tykkään näistä molemmista tosi paljon. Tykästyin näihin simppeleihin kynsiin kuitenkin paljon ja uusin samanlaiset lakkaukset heti seuraavana päivänä! ^__^
//I wanted to polish my nails nude again, so I took H&M Snow white nail polishes. Make Me Blush is light pink/peach with shimmer and Silver Frost is silver glitter nail polish with two sized glitter. I like them both so it's a shame that Make Me Blush lasted just for one day on my nails (like many other cheap nail polish too).


:SaraCupCakez


10 kommenttia:

 1. Silver Frost myös oma suosikkini (:

  VastaaPoista
 2. Onpa söpöt! ^^ Ihanan värinen tuo Make me blush. ^^

  VastaaPoista
 3. Näyttää kivalta! Varmaan ihanat auringossa :)

  VastaaPoista
 4. Onneksi hankin nuo kaikki kolme, ennen kuin ne kerkesi poistumaan! Jo pelkkä pullo on niin ihana<3! Ja nää sun lakkaukset niillä aih<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, toi pullo on niiiin ihana! ♡ Onneksi hankit nää lakat, muuten olisi jäänyt harmittamaan! :)

   Poista

Share some galaxy dust! ♡