9.6.14

Konjac Sponge

Sain Hyvän Olon Maailmasta testiin Pure Konjac Spongen. Näitä kasvo- ja vartalosieniä on näkynyt monessa blogissa ja halusin itsekin testata kyseistä tuotetta. sain Hyvän Olon Maailmasta erinomaista palvelua, sillä minulle soitettiin sieltä ja kerrottiin sienestä ja sen käyttötavoista! :)

Sieniä on neljää erilaista: Pure normaalille iholle, Aloe kuivalle, herkälle ja allergiaan taipuvalle iholle, Bamboo Charocoal seka- ja rasvoittuvalle iholle sekä Collagen aikuiselle iholle. Itselläni on normaali iho, joten valitsin Puren.Konjac on mineraaleja sisältävä luonnollinen kasvi ja se sisältää 97% vettä ja 3% Glucomannan ravintokuitua (kuitu taas sisältää vettä, proteiineja, hiilihydraatteja, natriumia, kaliumia, kalsiumia, rautaa, sosforia, kuparia ja sinkkiä), joten omaan korvaani sieni ainakin kuulostaa tosi hyvälle!

Sieni tulee kastella ensin läpimäräksi, jonka jälkeen voit lisätä sieneen esimerkiksi puhdistusvaahtoa. Puhdistusvaahdon lisääminen ei ole pakollista, vaan voit myös pelkän sienen ja veden avulla pudistaa kasvosi ja kaulan alueen.Silmäluomet voi hellästi pestä sienellä muutaman kerran viikossa. Minulle kerrottiin, että ripsienpidennysten pesuun sieni toimii erinomaisesti, sillä se hellävaraisesti osuu ripsien tyveen. Itselläni sattui juuri kokeilemisen aikaan olla ripsienpidennykset ja totesin tämän juuri täydelliseksi eyelinereiden putsaamiseen ripsien tyvestä.

Käytön jälkeen purista sieni niin, ettei se ole liian kuiva eikä liian märkä, sientä ei saa vääntää, vaan se on puristettava kuivaksi. Itse kuivaan kasvot vielä kuivalla sienellä enkä pyyhkeellä, että varmasti kaikki vitamiinit menisivät suoraan kasvoille. Käytön jälkeen sieni pitää jättää kuivalle, ilmavalle paikalle.Parin ensimmäisen viikon aikana saattaa kasvoille tulla finnejä puhdistusreaktion takia, niiden kuitenkin pitäisi lähteä pois pian, kun iho puhdistuu. Sienen käyttöikä on noin 2-3 kk riippuen kuinka usein sitä käyttää. Sienen reunat alkavat kuivettua tai se alkaa murentua, kun käyttöikä on lopussa.

Itse olen tosi tykästynyt sieneen, se tuntuu hauskalta kasvoilla, sellaiselta tosi huokoiselta ja ehkä hieman 'kumimaiselta'. Jäin koukkuun näihin sieniin, joten minusta tuli kertaheitolla Konjac Spongen vakikäyttäjä! Kiitos paljon Hyvän Olon Maailma, kun sain testata tätä sientä! 

Konjac Spongen jälleenmyyjät löydät tästä linkistä.//I got this Konjac Sponge from Hyvän Olon maailma to test. Konjac Sponge is 100% natural. It cleanses, exfoliates and moisturises your skin.


:SaraCupCakez

8 kommenttia:

 1. Mun pitäs varmaan uudestaan ostaa tuo Konjac sieni, en muistanu käyttää sitä joka päivä ja sit se lopulta värjäänty punaseks ku se oli suihkussa ja pesin hiuksia... :D Oot ihana tossa kuvassa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa, aina kaikki värjäytyy punaseks suihkussa, kun on punaset hiukset, se on ärsyttäväääää! :D

   Poista
 2. Mä tilasin joku aika itselleni ebaysta sen mustan sienen rasvoittuvalle iholle. Sillä on tosi ihana puhdistaa iho! Tosiaan kun ebaysta tilasin ja sienen mukana tulleet ohjeet on sujuvalla kiina-englannilla, ei puhdistusreaktion takia ilmestyvistä finneistä ollut mainintaa. Mä jo luulin että naaman yht'äkkinen kukkiminen johtui kesästä ja matkastressistä, mut mitä ilmeisemmin se johtuikin sienestä, hyvä kun kerroit! Täältä löytyy kans yks ehdoton vakiokäyttäjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiina-englanti ♡ Joo, uskon, että reaktio tuli tosiaan sienestä :)

   Poista
 3. Kiva että pääsit testaan ja mulla itellä tosiaan ebaystä tilattu,mut enpä mie muista aina sitä käyttää =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi tuntuu niin kivalta kasvoilla, että mun tekee koko ajan mieli pestä sienellä :D

   Poista
 4. Joo itsekkin tilasin tässä Cosmeryalta juuri vartalosienen testiin ja äitille aloe -sienen! :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡