16.6.14

Hey Baby

Luin Facebookin Kynsikoristelut-ryhmästä, että Kicksissä on ale, jossa on myös kynsilakkoja ja OPIa tarjolla. Ruokkiksella juoksin heti pää kolmantena jalkana Kicksiin ja sieltä löytyikin himoitsemaani Opin Gwen Stefani kokoelmaa. Tarjous-Opit maksoivat noin 12 euroa kappaleelta ja siellä oli vielä kaikista kynsilakoista tarjous ota kolme maksa kaksi, joten yhteensä nämä kolme ihanuutta maksoivat noin 24 euroa, ei paha koska olen juuri näitä kolmea lakkaa himoinnut. Lakat ovat siis vasemmalta oikealle 4 in the Morning, Hey Baby ja Push and Shove.


Ensimmäisenä kynsille pääsi Hey Baby, joka on tumma vaaleanpunainen. Nätti sävy, joka levittyi hyvin ja peitti kahdella kerroksella. Halusin kynsille myös jotain graafista, joten musta nail art lakka pääsi taas käyttöön. Vedin vapaalla kädellä kaksi viivaa ja väritin yhden osion Lumenen mustalla kynsilakalla. Helppoa ja hienon näköistä!


Tykkään näistä Gwen-kokoelman lakkapulloista, kun niissä on koristeltu korkki ja jokaisessa korkissa lukee, millainen lakka on kyseessä. Esimerkiksi 4 in the Morningissa lukee, että lakka jättää satiinisen pinnan ja tässä (Hey Baby) lakassa lukee, että tämä on creme.

Näiden kolmen lakan lisäksi minulla on myös kokoelmaan kuuluva Love.Angel.Music.Baby ja Over&Over A-Gwen.// My local beauty store has a sale on selected cosmetics. I heard there might be some OPI nail polishes, so I rushed into the store and found these three nails polishes from Gwen Stefani collection.

First I wanted to try this pink Hey Baby. The polish is easy to apply and the color is very pretty. I wanted to do some graphic pattern on nails so I took nail art polish and painted some lines on my nails and then color one section on black nail polish. So simple, yet so pretty :)


:SaraCupCakez


24 kommenttia:

 1. Nätit kynnet :3 Oon itsekin himoinnut tuota Push and Shovea, se on vaan niin ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana ♡ Onneksi löysin sen alennuksesta ^__^

   Poista
 2. Jeee mä kävin uudelleen Kicksissä ja silloin siellä oli ale-Opeja! <3 Itsekin hamstrasin mm. tuon Push and Shoven ;)
  Ihanat kynnet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että löysit! ♡ Mä oisin muuten voinu hamstrata niitä sulle, mutta tosiaan meillä ei ollut melkeen mitään enää siellä jäljellä :/

   Poista
  2. Mutta kaunis ajatus, ihanainen. ♥

   Poista
 3. Hey baby aivan superihanat kynnet! ;) <3

  VastaaPoista
 4. Upeat lakat oot ostanut! Multakin löytyy Hey Baby ja 4 In the morning, mutta ne on minikoossa :(
  Kynnetkin on todella kauniit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä hienot lakat, onneksi sulla on ne ees minikoossa :3

   Kiitos paljon! ♡

   Poista
 5. Ihanat kynnet oot taiteillu ja nuo lakat <3 Awws!

  VastaaPoista
 6. Ihanat kynnet ^_^
  Ja muutenkin on ihania nämä lakat ♡

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡