18.6.14

Haastattelu Stylebookin sivuilla + alennuskoodi Vallilan nettikauppaan

Nyt pari ilmoitusluontoista asiaa. 

Ensimmäisenä iloinen asia, nimittäin minua haastateltiin jokin aika sitten Stylebookin sivuille! Stylebook on sivusto, jonka avulla voi tutustua suomalaisiin kauneustyöntekijöihin ja heidän profiileihinsa sekä työnäytteisiinsä. Sivuilla on helppo hakutoiminto, josta voi etsiä oman paikkakuntansa kampaajia, kosmetologeja ym. Sivuilla on myös vierailevia blogeja, joista löytää inspiraatiota omiin kauneusrutiineihin.

Minun haastatteluni löytyy tästä linkistä, kannattaa käydä lukemassa!Muistatteko, kun tein Vallilan kevät/kesäkokoelmasta postauksen ja kerroin, että Vallilalle on avautumassa nettikauppa? Noh, verkkokauppa on nyt auennut! Kaupasta löytyy laaja valikoima erilaisia verhoja, mattoja, tyynyjä, lakanoita ym. kannattaa käydä katsomassa, verkkokauppa löytyy täältä. Avajaisten kunniaksi saat 15 % alennuksen koodilla SS14VALLILA. Koodi syötetään kuponkikoodi-kenttään tilauksen yhteydessä (en hyödy koodin käytöstä, ostoksista, klikkailuista mitenkään). Kaupassa on ilmaiset postikulut yli 70 euron tilauksiin.

:SaraCupCakez

6 kommenttia:

  1. Oli ihana toi juttu Stylebookissa. <3 Ja tuolta Vallilan nettikaupasta löyty tietty mun lempparikuosia parisängyn lakanoissa.... Mä niin haluan. ._.

    VastaaPoista
  2. Kiva haastattelu oli! :)
    xoxo Mella

    VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡