27.5.14

Spikes!

Born Pretty Store otti minuun yhteyttä ja kysyi, että haluaisinko kokeilla jotain heidän tuotteitaan. olen aiemmin tilaillut kyseisestä kaupasta ja olen ollut tyytyväinen, joten innolla tartuin tilaisuuteen kokeilla uusia tuotteita! Valitsin itselleni kaksi tuotetta, toisen esittelen tänään ja toisen myöhemmin.


Näitä kartionmallisia niittejä olen katsellut jo pidemmän aikaa, joten tottakai oli pakko ottaa ne testiin. Ensin ajattelin, että nämä on tosi pieniä, mutta kynnelle laitettaessa ne olikin mukavan kokoisia.
Lakkasin toisen puolen kynnet Essien Cascade Coolilla ja toisen Models Ownin Baby Bluesilla. Niitit laitoin suoraan riviin nimettömiin. Yleensä käytän koristeiden kiinnittämisessä apuna pinsettejä, mutta näihin paras tapa on laittaa esimerkiksi dotting toolin päähän sinitarraa ja kevyesti sillä laittaa niitit kynsille.


Halusin myös koittaa niittejä niin, että laitoin paljon niittejä yhteen kynteen. Allaolevissa kynsissä on käytetty OPIn Yoga-ta Get This Blueta.


Niitit kannattaa kiinnittää kynsiliiman avulla, sillä itse kiinnitin ne vaan Seche Vitellä ja ne alkoi rapisemaan, kun kynnet osui johonkin.


Kannattaa tsekata Born Pretty Storen Nail Art decoration sivu, siellä on kaikkea ihanaa halvalla! Jos nimenomaan niittejä etsii, niin niillekkin on oma sivunsa (kuten myös water decaleille, glitterille, 3D koristeille, kynsitimanteille ym.). Hot Nail Decoration sivuilta löytyy valikoima kynsikoristelun kuumimpia tuotteita :)

Toimitus on ilmainen ja kestää noin 10-16 työpäivää. Tavarat toimitetaan Hong Kongista.

Koodilla CVG10 saat 10% alennuksen jo valmiiksi edullisista hinnoista!Postauksen tuotteet on saatu yhteistyön kautta. En hyödy linkkien klikkailuista, ostoista tai alekoodin käytöstä! 


//I got these cool spiked studs from Born Pretty Store. I wanted to do pink/light blue manicure with these so I painted my left hand with Essie Cascade Cool and left hand with Models own Baby Blues.

For the second mani I wanted to put many spikes on my ring finger. I polished my nails with OPI Yoga-ta Get this Blue. 

I noticed that the best way to attach the studs is to put some blue sticker on dotting tool and gently put studs on nails. You also might want to use nail glue, because nail polish is not strong enough to keep the studs in place.

I really love these studs, you can do so cool manicures with them! Thank you Born Pretty Store for letting me test these! 

The studs can be found on a large Nail Art Decoration page or Nail Studs page. Also check out the hottest nail art decoration on Hot Nail decoration page!

Aaaaand you can have 10% off already low prices on code CVG10!:SaraCupCakez


22 kommenttia:

 1. Nyt on kyllä ihanat kynnet ♥ Ehkä mun täytyy tilata vielä jossain vaiheessa noita tosi epäkäytännöllisen näköisiä niittejä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, ne on ehkä vähän epäkäytännöllisiä, muta kuitenkin niiiiiiin hienoja! :D

   Poista
 2. Ihania lakkauksia ja tosi kivoilta näyttää niitit.Vaikka ei ehkä niin käytännölliset etenkään mun töissä =)

  VastaaPoista
 3. Oih<3 Ihanat kynnet varsinki noi alemmat! Niitit näyttää oikein kivalta :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi alemmat onnistui kyllä tosi hienosti! :)

   Poista
 4. ihania niittejä, ite en kyllä osais käyttää :vv

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyl aika vaikeita, kun osuu jatkuvasti joka paikkaan :D

   Poista
 5. Kivoja lakkauksia. Ihania nuo niitit. :)

  VastaaPoista
 6. Oih! Noi kyllä houkuttelee paljon. Kivasti koristeltu niiteillä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Mun mielestä niitit näyttää kivoille kynsillä :3

   Poista
 7. Ihanat kynnet! Olis niin kiva itsekin kokeilla noita, mutta vaatetusala ei oo ehkä kaikista otollisin kynsille, etenkin jos niissä on jotain tollaisia härpäkkeitä :D Nyt lomalla kyllä voisi kokeilla jotain niittejä, kun kynnet ei ota niin paljon osumaa. Mua vaan vähän pelottaa aina laittaa kirkkaalla lakalla kaikkia systeemejä kynsiin, niin olisko sulla suositella jotain kynsiliimaa? Vai käytätkö sä sellaisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo perehtynyt kynsiliimoihin, kun yleensä kiinnitän kaikki Seche Vitellä. Mulla on aina vaan jotain random merkkisiä kynsiliimoja :)

   Kannattaa lomalla kokeilla niittejä ja kivoja härpäkkeitä kynsille! ^__^

   Poista
 8. Näyttääpä kivoilta! Noi on musta aika hyvän kokoisia, kun ovat noin pieniä, ovat vähän käytänöllisempiä. Mulla on meinaan semmoisia Make Up Sotren piikkejä ja ne on kyl kans tosi cool, mutta ei kovin käytännöllisiä, kun ovat aika korkeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noi on kyllä kätevän kokoisia, ensin vaan näytti jotenkin tosi pienille :) Oooo, ne Make Up Storen on varmaan tosi hienoja ♡

   Poista
 9. Onpa hauskat kynnet! Ja tosi hyvin onnistunut toi kuva jossa sulla näkyy molemmat kädet! :) Ite en osais tälläsiä käyttää kun ärsyttää jos kynsissä on jotain ulkonevaa :'D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Omasta mielestä nimittäin toi kuva on aika epäonnistunut, mutta laitoin sen silti tänne :D ♡

   Poista
 10. Hohohoo nyt on aika päheet kynnet! ;D ♡

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡