19.5.14

Rautsikkapäivä

Lahdessa oli viime lauantaina Rautsikkapäivät, eli Rautatienkadulla sijaitsevissa liikkeissä oli alennuksia ja ruokatarjoilua. Lähdettiin siskojen kanssa kiertelemään ja ihmettelemään.


Ensin oli tietenkin käytävä Bm Day Spassa, kun siellä oli Helsingin ystävämyynneistä jääneitä lakkoja halvalla.


Sitten menimme Petit St.Louisin takapihalle, jossa järjestettiin kirpputori. Paikalla oli ihan kivasti ostajia ja myyjiä.

Tarjolla oli myös aivan älyttömän hyviä burgereita neljän euron hintaan.


Nappasin yhden burgerin ja menimme siskojen kanssa viereiseen Oskarin Piha galleria-kahvilaan juomaan kahvia. Olin ensimmäistä kertaa kyseisessä kahvilassa ja tykkäsin kyllä kovasti, oli ihana vaan istua lämpimässä ulkona kahvia hörppäillen ja mukavia jutellen.


Kahvittelun jälkeen kävimme vielä kiertelemässä ja eksyttiin ensimmäistä kertaa Florencia nimiseen vintagekauppaan, jossa oli ihania vanhoja vaatteita myynnissä. Rakastuin myös noihin tauluihin, varsinkin vasemmanpuoleiseen, jossa lukee: "You know, life is like a circus, first you get excited then you laugh and then you cry and before you know, it's over. So make sure you get enough popcorn and good company to enjoy the show."


Jossain vaiheessa huomasimme, että kaupat alkavat sulkea oviaa, joten menimme uudestaan kahville, tällä kertaa Torikahvilaan.


Rautsikkapäiviltä tarttui jotain mukaankin. OPIn More Than a Glimmer, joka kuuluu vuoden 2013 rintasyöpäkokoelmaan ja Snowflakes in the Air Mariah Careyn Holiday-kokoelmasta.


Petit St.Louisin kirpparilta aivan ihana nude Marimekon vintage silkkihuivi viidellä eurolla! Ja iso rusettikaulakoru kahdella eurolla.


Samaiselta kirpparilta löytyi myös isonäyttöinen japanilainen kello viidellä eurolla. Numerot lukee tuossa sisempänä, mutta noista uloimman kierroksen merkeistä itselläni ei ole mitään tietoa. jos joku tietää niiden merkityksen, niin saa mielellään kertoa! :)


Oli ihana viettää siskojen kanssa lämmin, aurinkoinen päivä //On Saturday we went shopping with my two sisters. There was an event where people was selling old clothes and things, I bought lovely vintage silk scarf on just for five euros. We also drank a lot of coffee and enjoyed the sunshine.


:SaraCupCakez


16 kommenttia:

 1. Tosi kivan kuuloinen tuo rautsikkapäivä ja ihania ostoksia! Jyväskylässä oli viikonloppuna yläkaupungin yö ja ravintolapäivä, niin itsekin pääsi vähän samoissa tunnelmissa kiertelemään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että teilläkin oli siellä tapahtumaa! :)

   Poista
 2. Kiva päivä ollut teillä ja kivoja ostoksia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enx oo antanu sulle vähän ton tyylisen rusettikorun joskus vai muistanko omiani =)

   Poista
 3. Kivan kuulonen päivä ollu. :) Kello on aivan superihana!

  VastaaPoista
 4. Kivan kuuloinen päivä :3 Nuo taulut on tosi kivat! Vintageliikkeissä on aina niin paljon kaikkea kivaa katseltavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on joo! Siellä oli yksi ihana vanha laukku, jonka olisin halunnut ostaa :3

   Poista
 5. Nuo merkit vois liittyä siihen niiden kalenteriin jotenkin, eläimiin ja sellain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heiii, totta! Niin ne muuten liittyykin! Kiitos vinkistä! :)

   Poista
 6. Ei oo totta, ajettiin tuolloin lauantaina Helsingistä Lahden kautta kotiin (yleensä mennään toista kautta), harmi kun en tiennyt tästä! =/ olisi noita OPIn lakkoja varsinkin ollut kiva shoppailla : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi! Oli vielä niin aurinkoinen päiväkin, että olis ollut kiva shoppailla noita lakkoja ;D

   Poista
 7. Olisi kiva jos täällä Hämeenlinnassakin olisi tuollaisia teemapäiviä. Meillä oli kyllä lauantaina lähikaupan 1-vuotis juhlat, mutta joo ei ollu oikein mitään siellä. :D Onneksi löysit edes jotain! :3

  VastaaPoista
 8. Vähänkö teillä on varppina ollut ihana päivä yhdessä ^_^
  Toi More Than a Glimmer näyttää ihan rakkauslakalta ♡

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡