13.5.14

Pussy Leopard

Mietin ääneen, että miten lakkaisin kynnet, jolloin Mr.Nalle ehdotti, että tekisin käsin jotain kuvioita. Mietin hetken aikaa, että mitä tekisin, jolloin päässäni syttyi lamppu ja tuli heureka-oivallus. Päätin koittaa leopardikuviota dotting toolilla. Aiemmin olen tehnyt leopardikuvioita vain siveltimellä ja leimaamalla. Ensimmäinen haaste oli löytää dotting tool, olen nimittäin aika haka hukkaamaan tavaroita. Dottari taisi löytyä Mr.Nallen avustuksella sohvapöydän alatasolta.


Lakkasin kynnet ihanalla OPIn Pussy Galore-hiekkalakalla, jonka olen ostanut pilkkahintaan ihanalta Iinyltä. Lakka on hennon vaaleanpunainen, seassa on kimalletta ja se kuivuu tekstuuripintaiseksi.
Sitten laitoin mustaa (Gina Tricotin) kynsilakkaa paperille ja aloin tekemään leopardimaisia kuvioita. Mustat rajat tehtyäni päätin vielä värjätä pilkut. Kysyin Nallelta apua, että teenkö hopealla, pinkillä vai punaisella ja Nalle ehdotti punaista. Punaiset pilkut tehtyäni alkoi kaduttamaan: nämä olisi ollut kivemmat ilman pilkkuja. Ensi kerralla olen sitten viisaampi.


Yllätyin miten helppoa näiden teko oli dotting toolilla, kannattaa ehdottomasti koittaa! Vähän, kun harjoittelee niin varmasti saa tehtyä hienompia leopardikuvioita, mutta on nämäkin aika kivat ensimmäiseksi yritykseksi vai mitä?


// I tried leopard mani on dotting tool for the first time. I think these are ok but if I practice I know I can make it better!


:SaraCupCakez

26 kommenttia:

 1. Tuo Pussy Galore on kyllä niiin ihana! :3 Parempi koti sillä on kuitenkin sun luona. :D <3 Leopardikuvio on kyllä yllättävän helppo tehdä dotting toolilla, mun tekis mieli kokoajan vaan tehdä sitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitos tosta lakasta!! ♡♡♡♡♡

   Poista
 2. Kauniit kynnet! Täytyykin kokeilla dottarilla, oon joskus aiemmin kokeillut siveltimellä eikä siitä tullut yhtään mitään.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dottarilla on paljon helpompi tehä, kun siveltimellä, joten siitä vaan koittamaan! :)

   Poista
 3. Leopardipilkut on helppo ja näyttävä tapa koristella kynsiä, ihan lempparikoristelu! Nää on tosi nätit! :)

  VastaaPoista
 4. Ooh! Noi leo kuviot sopii täydellisesti tuohon lakkaan <3

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää ü Vaaleanpunainen pantteri, grauh! Munki pitäis kokeilla dottarille tehdä noita pilkkuja ku oon vaan tehnyt siveltimellä nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ite tykästyin enemmän dottarilla tekemiseen, kun siveltimellä :)

   Poista
 6. On todella sähäkät ja kauniit! :)

  VastaaPoista
 7. Ootpas hyvin onnistunut!:)mä saan yleensä aina, viimeistään lopuksi sellaista sotkua aikaan että huhuhhuh:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana kuulla että tykkäät! ♡

   Poista
 8. Kivat kynnet! Toi pussy galore on niin nätti :)

  VastaaPoista
 9. Ihanat! <3 Leokuosi toimii aina . :D

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡