28.5.14

Muutama ihan pieni muutos!

Tein muutaman pienen muutoksen oikeaan sivupalkkiin. Vaihdoin oman kuvani pyöreämpään malliin ja lisäsin sosiaalisen media ikonit, joita klikkaamalla pääset Facebookkiin, Blogloviniin, Instagramiin, Youtubeen, Ask.fm:n ja Tumblrn. Jos laitat hiiren ikoneiden kohdalle, niin ikonit alkavat pyörimään!

Näin joskus Mellan blogista, kuinka hän oli lisännyt nämä ikonit ja kertoi, että mistä niitä saa. Mellan kautta pääsin siis Koodikielellä-blogiin, jossa on tosi hyviä ohjeita erilaisiin blogiin liittyviin koodijuttuihin. Someikonit ja niiden ohjeet löydät tästä linkistä. Jos käytät näitä some-ikoneja omassa blogissasi, niin mainitsethan, että ne on Koodikielellä-blogista, sillä kyseisen blogin päivittäjä on tehnyt kaikki ohjeet ja ikonit itse.Poistin myös oikeasta sivupalkista paljon juttuja, koska se oli mielestäni sotkuisen näköinen (on kyllä vieläkin).

Sydänpainikkeen jätin ennalleen. Sydänpainike näyttää oudolta kuvassa, sillä pöytäkoneemme ei jostain syystä tunne tuota merkkiä sydämeksi, mutta muilla koneilla nuo kolme viivaa pitäisi näkyä sydämenä. Ja toivoisinkin, että painaisit sydäntä postauksen lopussa ainakin joskus! ^__^
Olen tänään lähdössä Ruotsiinpäin risteilemään, joten nähdään taas muutaman päivän päästä! Tein huomiselle jo valmiiksi ajastetun ostospostauksen.


:SaraCupCakez

8 kommenttia:

 1. ^__^ Uudistukset on aina kivoja! Rakastan itekkin nuita somepalloja, kun ne menee pieneen tilaan ja kaikki on samanlaisia söpöliinejä. :3

  Hyvää risteilyreissua!
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi pallot on kyllä älyttömän söpöjä! ^__^ Ja tosiaan käytännöllisiä, kun menee pieneen tilaan :)

   Poista
 2. Kivoja muutoksia ja ihanaa risteilyä =)

  VastaaPoista
 3. Usein on tullut sydäntä painettua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos paljon sydämen painamisesta! ♡

   Poista
 4. Hyvää risteilyä * vilkuttaa satamasta * :D

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡