26.5.14

Bloggaajat OPI Finlandilla ♡

Viime maanantaina OPI Finland järjesti bloggaajille illan, jossa tutustuttiin uusiin lakkoihin ja juhlittiin Suomen ensimmäisen OPI Pedicure Barin avajaisia.

Tarjolla oli pientä suolaista sekä kuohuvaa. Joku (varmaan Suvi) sai hyvän idean kuvata uuden Coca-Cola Redin kuohuviinilasien kanssa ja me kaikki aloimme heti räpsimään samasta jutusta kuvia.

Pöytä oli katettu uutuuksilla ja alussa pöydän järjestyskin muuttui jatkuvasti, kun siihen tuotiin lisää ihania lakkauutuuksia!


Itseäni tietysti kiinnosti hirveästi uusi Glitterkokoelma 


Uutuus oli myös tämä maailman söpöin nukkekotiin mahtuva OPI kynsisalonki! Arvatkaapa vaan, hipelöinkö tätä koko ajan! Tämä olisi niin hauska lisä My Little Pony vitriiniini.


Halusimme nähdä Sheer Tints-lakat käytössä, joten Bm Internationalin toimitusjohtaja Outi lakkasi varatoimitusjohtaja Tuulan glitterkynsien päälle eri Sheer Tintseillä. Näytti kyllä hyvältä myös glitterin päällä.OPI Pedicure Bariin mahtuu kerralla jopa neljä ihmistä vierekkäin. Hinnatkaan ei päätä huimaa: Minipedic maksaa 39€ ja Friends Pedic kahdelle (yksi kosmetologi palvelee vuorotellen) maksaa yhteensä 49 €.


Tapahtumassa arvottiin kaksi jalkahoitoa ja yksi käsihoito ja minä voitin itselleni samantien tehtävän jalkahoidon! Jalkahoito oli ensimmäiseni ikinä ja katsokaa, miten innostunut olen allaolevassa kuvassa! 

(Kuvan ottanut Kaisa)

Oli ihana olla vaan hemmoteltavana ja kosmetologi, joka teki minulle jalkahoitoa oli erittäin ihana ja mukava. Haluan mennä hänelle uudestaankin!


Toisen jalkahoidon voitti Minna ja käsihoidon Hepexxx. Minna kuvassa hehkeänä ja minä innoissani haistelemassa rasvoja. Päädyin muuten kurkun tuoksuiseen jalkarasvaan.
(Kuvan ottanut Kaisuli)

Pyysin hoidon loputtua tossut jalkaan, ettei lakkaukset mene kengissä lyttyyn ja töpöttelin noilla koko lopputapahtuman :D
Meille oli laitettu paljon ihania lakkoja ostettavaksi halvalla. Saimme myös nähdä powerpoint esityksen syksyllä ilmestyvästä Nordic-kokoelmasta, tutustuimme Bm Day Spahan, kuulimme Kauneudenkaupan toiminnasta ja saimme pienen luennon OPIn aidoista ja feikkilakoista. Jos esimerkiksi johonkin nettikauppaan tulee ennen maahantuojan liikettä OPIn lakkoja, niin ne saattavat olla väärennöksiä.


Suurin osa lukijoistani varmaa tietää rakkauteni kolaan, joten pitihän se ottaa Coca Cola kokoelman swatcheista kuva. Nyt kun vaan osaisi päättää, että mitä noista ostaisi (oikeasti haluaisin kaikki ihan vaan, koska Coca Cola)!


Kiitos kaikille mukanaolleille sekä teille ihanille järjestäjille ja henkilökunnalle! Oli ihana päivä! Unohdin kuvata ostokset ja lahjakassin sisällön, kun tein tätä niin innoissani, joten laitan ne johonkin muuhun postaukseen :)(Kuvan ottanut Minna?)


//OPI Finland invited some bloggers to celebrate Finland's first OPI Pedicure Bar. There was little snacks and sparkling wine for us. We saw new nail polishes and upcoming Nordic polishes too! I won a minipedicure, it was my first pedicure ever and I was soooo excited! ^__^ Thanks to all you other bloggers and OPI Finland who created this event! 


:SaraCupCakez


16 kommenttia:

 1. Wow, vaikuttipas ihanalta tapahtumalta! Oispa ite päässyt mukaan :)
  Ja voi vitsi toi glitterkokoelma! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva tapahtuma ^__^

   Glitterkokoelma oli kyllä upea! ♡

   Poista
 2. Harmi, kun Suomeen tulee hieman erilainen Coca Cola - kokoelma. Tuosta puuttuu yksi glitterlakka ja sen tilalla on Suomessa tuo oranssi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietinkin että ihan kun tosta puuttuisi joku, siitähän puuttuu se Jaffalakka tosiaan! :D

   Poista
  2. Tai siis, ei puutu, vaan Suomeen tuon Jaffalakan tilalle tulee tuo nro 9. Outoa, että sitä ei voitu tuoda sellaisenaan suomeenkin.

   Poista
  3. No niimpä! Miksi on pitänyt tehdä erilainen :O Se meinaa oli tosi jännä se glitterjaffa :)

   Poista
 3. Mä katoin kanssa, että miks Fanta-glitter puuttuu noista swatcheista :o Harmi, oisin niin halunnut sen!

  Näyttää kyllä niin kivalta tapahtumalta:) Harmi kun en itse päässyt..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kummallista, että se puuttuu :O Miksiköhän?

   Poista
 4. Vaikutti kyllä tosi ihanalta tapahtumalta ja kiva, että pääsit mukaan. :) Tuo Coca-cola red näyttäis aika houkuttelevalta. :D

  VastaaPoista
 5. Voi vitsi näyttääpä kivalta! ^___^ Voi kun täälläkin joskus järjestettäis tollasia :) Ja aaaa noi glitterit! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivon, että sielläkin olis joku kiva tapahtuma mihin voisit osallistua ♡ Glitter ♡♡

   Poista

Share some galaxy dust! ♡