19.4.14

Testissä Biotherm Aquasource CC Gel

Kicksin Gold asiakkaana saa kaikkia kivoja etuja, esimerkiksi ostoksia tehdessä saa usein jonkun kivan näytetuotteen kassalla. Viime kerralla Kicksissä käydessäni sain Biothermin Aquasource CC Gelin näytekoon.


Tuote on väriltään vihertävää ja se muuttuu läpinäkyväksi iholla. CC tarkoittaa color correctingia eli sen pitäisi tasoittaa kasvojen väriä ja esimerkiksi poistaa punaisuutta. Tuotteessa on hento, mukava tuoksu ja se tuntuu ihanan geelimäiseltä, mutta silti kevyeltä kasvoilla.

Toimiko tämä tuote? Ei toiminut. Ihoni oli punainen tämän laiton jälkeenkin. Allaolevassa kuvassa on vasemmalle laitettu CC geliä ja oikealla ei ole mitään. Kuten huomaatte, iho on ihan samanlainen kummallakin puolella, ei mielestäni näkyvää eroa. Vasemmalla puolella silmäpussit ovat ehkä hiukan pienemmät, mutta sen takia en tätä tuotetta kyllä ostaisi.

Postaus ei ole tehty yhteistyössä Kicksin, Biothermin eikä kenenkään kanssa, teki vain mieli arvostella tätä tuotetta, kun se ensin vaikutti niin kivalta.

Nyt haluankin kysyä, että oletko sinä kokeillut tätä tuotetta ja tykkäsitkö?


// I got this Biotherm Aquasourse CC Gel from my local beautystore. The idea of this CC gel is to even the redness on your face. For the left side of my face, I used this and on the right side I used nothing. As you can see, there's no effect at all. Maybe my eyebags on the lid cheek are a bit smaller, but still I wouldn't buy this product.


:SaraCupCakez14 kommenttia:

 1. Tulipa hyvään saumaan tämä postaus, olen nimittäin miettinyt ostaa CC voiteen mutta nyt taitaa jäädä ainakin tämän merkin puteli ostamatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei ainakaan tätä kannata käyttää, jos haluat peittävän lopputuloksen :)

   Poista
 2. Harmi ettei toiminu ja eipä ole kokemusta näistä cc voiteista

  VastaaPoista
 3. Oho :D No ei kyllä kuvasta päätellen tehnyt mitään eroa. Kiva että jotkut postaa tälläisiäkin arvosteluja, joissa ei hehkuteta tuotetta maasta taivaisiin. Ainakin tietää, ettei tartte ostaa :') Mä käytän lumenen CC-meikkivoidetta ja se nyt on ihan eri planeetalta :D Rakastan sitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, että se on toimivaa! Tekisi nyt mieli kokeilla sitä! ^__^

   Poista
 4. Mä sain Cosmon mukana aikanaan jonkun CC-voiteen testiin ja ärsytti, kun se muuttu iholla tosi punertavaks ja näytin siltä, että oon vetäny itseruskettavaa. Se oli just tollasta vihreetä kun otti sitä sieltä testipaketista, mutta iholle levittäessä sävy siis muuttu. En ymmärtänyt ko. tuotteen pointtia ._.

  VastaaPoista
 5. Mulla olisi haaste sulle mun blogissa! :)

  http://nail-it-to-the-ground.blogspot.fi/2014/04/haaste.html

  VastaaPoista
 6. Jestas, oon kateellinen sun ihosta. Mä en kyllä käyttäisi enää ikinä mitään voiteita, jos mun naama muuttuis samanlaiseks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos! :) Mulla ei oikeastaan ikinä ole ollut ihon kanssa pahempia ongelmia :) Kesäisin vaan palan tosi herkästi ja talvisin nenä punoittaa jo pienestä pakkasesta :D

   Poista
 7. Ostin kans kyseisen tuotteen iha kokeilun halusta (ja koska naamani on punainen kuin tomaatti). Pettymys oli iso ku ei ihan mikään halpa tuote ole eikä siitä apua ollut.
  Ehkä pidemmällä käyttöajalla jos sais jotain eroa aikaiseksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, ettei sullakaan toiminut :( Mä en valitettavasti osaa ehdottaa mitään tuotetta punaisuuteen... Toivotaan, että löydät jossain vaiheessa hyvän tuotteen just sun kasvoille! :)

   Poista

Share some galaxy dust! ♡