23.4.14

My Little Pony Nails teemaviikko osa 3

Tänään vuorossa epäonnistuneet kynnet. Idea oli mielestäni hyvä, mutta toteutus ontuu. Vuorossa on kaunis valkoinen Pony Bride.


Pony Bride on oikein kaunis hääponi ja olen saanut sen sikoltani. Pony Bride on valkoinen ja sen harja on myös valkoinen höystettynä kimltavalla harjalla.

Idea oli selkeä, valkoista kynsilakkaa, hologlitteriä ja Nannelta saatuja sydämiä. Luonnossa nämä olivat ihan kivan näköiset, mutta kuvissa aika kaameat, aina ei voi onnistua :D
Valkoinen on tietysti Essien Blancia (joka valitettavasti on jo ihan lopussa) ja holokimalteet ihanasta INM Out The Door lakasta. Sydämet on sellaisia kovia koristeita.

Oi, katsokaa, miten ylväältä Pony Bride näyttää alemmassa kuvassa, se on ihana! *__*
Osa 1 - Cherry Treats
Osa 2 - Star Dancer
Osa 3 - Pony Bride
Osa 4 - Baby Cuddles
Osa 5 - Lemondrop


// Bridal Pony, look how beautiful she is! Unfortunately today's nails are not so pretty. The idea was simple and sounded good: pure white base, holographic glitter and some sweet hearts. In spite of the great idea, the implementation was poor.


:SaraCupCakez


20 kommenttia:

 1. Nomut onhan noikin kynnet söötit! :)

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä nää on tosi ihanat! :)) <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat :)

  Tämä teemaviikko on kyllä ihan nostalgiamatka omaan lapsuuteen! Pitääpä seuraavalla kertaa kaivella vanhempieni luona omat ponit esiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! ^__^ Joo, ensi kerralla pyydät vanhemmilta ponit näytille ja mietit miten kivoja ja ihania ne oli silloin, kun olit lapsi! :3

   Poista
 4. Muhun nämä iskee! Kivan erilaiset! :)

  VastaaPoista
 5. Nätithän nämä ovat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Jostain syystä en itse oikein välittänyt näistä :)

   Poista
  2. Eihän sitä aina onnistu itseä miellyttään ;) Mulla on kans tollasia kovia koristeita.. Miten ne pysy? Ja miten sait ne pysyyn? :D Oon muutaman kerran kokeillut, mutta mulla on menny hermot, ku en saa niitä oikein pysymään.

   Poista
  3. Ei ne oikeen kunnolla pysynyt, kun oli sellaisia kovia :D Mulla ei fimotkaan ikinä pysy, kun tekee mieli alkaa repiä niitä pois samantien, kun on saanut ne laitettua :D Yleensä kiinnitän kaikki koristeet aina isolla kasalla Seche Viteä :D

   Poista
 6. Söötit :) Söpöjä ponikynsiä muutenki ollu :D
  Jos Blanc loppumassa ni hae Gina Tricot'sta uus valkoinen lakka, tökkää essien suti siihen ni täydellinen valkoinen, ole hyvä :D jos siis leveä suti essiessä :) Itellä jääny blancin jämät pulloon lojumaan enimmäkseen ku gina on parempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun Blancissa on sellainen kapeampi suti... Toimisikohan, jos pesis jostain muusta Essien sudista lakat pois ja liittäisi sen Ginan Whiteen... Hmmmm (siis niin, ettei se edellinen väri sotkisi valkoista lakkaa) :)

   Poista
 7. Kivat nääkin kynnet, mutta tuo poni tuo muistoja mieleen.
  Meidän hoitolapsi oli saanut aikoinaan tuon ihanan hääponin ja olin hieman kateellinen siintä hälle.
  Itse olin jo niin vanha, että äiti ei suostunut poneja enään ostamaan. :)
  Onneks nyt aikuisena niitä voi taas kerätä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi ei! Onneksi nyt voi keräillä poneja jos tahtoo! ;)

   Poista
 8. Ooih, nääkin on niin nätit ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, omasta mielestä nämä ei tosiaan ollut kovin onnistuneet ^__^

   Poista

Share some galaxy dust! ♡