30.11.13

Bootsin joulukalenteri

Ihana brittidiilerini Shopaholic diilasi minulle Bootsin joulukalenterin, josta tulee joka päivä joku kosmetiikkatuote. Minulla ei ole aiemmin ollut tällaista kalenteria, joten olen ihan innoissani asiasta! En ole tänä(kään) vuonna valitettavasti järjestämässä blogiin joulukalenteria, kun aikani on niin rajallinen, mutta ajattelin että voisin esitellä teille tuotteita, jotka tulevat tästä Bootsin kalenterista, miltä kuulostaa?

Laitoin tuonne oikealle sivupalkkiin kyselyn, että haluaisitteko nähdä tuotteita joka päivä, joka toinen päivä, kaksi kertaa viikossa vai kerran viikossa. Kyselyyn on aikaa vastata tämä ja huominen päivä ja toivon, että mahdollisimman moni vastaisi, että tiedän, kiinnostaako teitä vai ei :)

Kiitos paljon Shopaholic, ihana tietää, että minulla on ihana diileri siellä Briteissä, eihän sitä koskaan tiedä, jos vaikka tarvin jotain Topshopista tai Primarkista ;D(Kuva muuten on otettu uudella kameralla :D)

// My friend Shopaholic sent me this Boots Christmas calendar from Britain. I was wondering if I you'd like to see every day or every other day what comes from this awesome cosmetic calendar? :)


:SaraCupCakez

17 kommenttia:

 1. Ihana oisin itekki halunnu jonkinlaisen kosmetiikka kalenterin,mut ei tullu tilattua ja suomessa aika vähän saatavilla ja kalliita.Onneksi jotain kivaa kuitenki tulossa ku olen joululahjaringissä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se joululahjarinki oli kyllä kiva :) Harmi etten tänä vuonna pystynyt tulemaan mukaan :)

   Poista
 2. Oiii haluun kyllä ehdottomasti nähdä mitä ihanaa tuolta paljastuu! ^_^ ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en malta odottaa! Onneksi huomenna saa avata jo luukun :3

   Poista
 3. Siistiä, että sait tollasen mitä ei monella (kellään :D) muulla oo! Saapi yllättyä, että mitä sieltä paljastuu! Mä äänestän, että joka päivä! :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, tosi jännää! Mun mielestä myös Mimosalla on samanlainen (jos en ihan väärin muista!) :)

   Poista
  2. Jep! Minulla on myös samainen ;D

   Poista
 4. Oi vaikuttaa ihanalta kalenterilta! Innolla ootan mitä sä sieltä saat! :3 mulla ei ole kalenteria ollenkaan :(

  En voi uskoo et huomen on jo joulukuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiiiiii :/ Mut ei mullakaan oo tänä vuonna muita kalentereita (haluun suklaakalenterin :D)

   Aika menee niiiiiiiin nopeesti! :O

   Poista
 5. Ihana! Tuollainen kosmetikkajoulukalenteri olis kyllä kiva, mutta vielä en ole sellaista raaskinut ostaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä kiva (haha, hyvä se on tässä vaiheessa sanoa, kun en ole vielä edes kurkkinut noita luukkuja :D), toikin oli aika kallis, muistaakseni lähemmäs 40 euroa, joten mietin kyllä tarkasti, että raaskinko ostaa :)

   Poista
 6. olisin halunnut myös jonkun kosmetiikka kalenterin .. suomi on tyhmä maa, ainakin siinä mielessä ,että niin rajallinen valikoima ja riistohinnat :( .. äänestin jokapäiväistä esittelyä , oon kade .. toivottavasti hinta vastaa tuotteiden laatua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, toivotaan että tuolla olisi kivoja juttuja, en oo etukäteen kurkkinut, mitä tuolta löytyy vaikka netissä (ja jopa kalenterin takana) kerrotaankin :)

   Olisin halunnut myös sen Kicksin kalenterin, mutta sekin oli hirveän kallis! Onneksi sain tuon kalenterin ostettua kuitenkin :)

   Poista
 7. Mullakin on tää sama joulukalenteri ♥ + ciate ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kattoa sun blogista, että mitä sun kalentereista tulee! ♡ ^___^

   Poista

Share some galaxy dust! ♡