19.8.13

Cherry Tree

Voi, miten ihania kommentteja olette laittaneet miniarvontaan! Kiitos teille ihanille, tuli tosi hyvä mieli kun luki noita kommentteja! :3 Osallistua voi vielä sunnuntaihin asti :)

Nyt vaihteeksi kynsipostausta (yhdet sateiset asukuvat odottaa myös julkaisua ;D), kun oli heti pakko koittaa tuota Essien Mint Candy Apple-lakkaa, jonka Nallen äiti osti minulle laivalta. Olen vain muiden blogeista kuolannut tätä lakkaa ja vihdoin sain sen itselleni! :)

Laitoin kaksi kerrosta tuota Essietä ja ihastelin väriä. Yhtäkkiä tuli mieleen kirsikkapuukynnet, joita olen ihaillut muiden blogeista ja halusin itsekin koittaa moisia!

Tein oksat mustalla Dependin koristelulakalla, jonka olen saanut Top-Kosmetiikalta (ei ole mainoslinkki, en hyödy linkin klikkaamisesta/ostoista). Kun olin tehnyt oksat, aloin etsiä dotting toolia, joka oli vieläkin hukassa. Dotting toolia ei löytynyt eikä nuppineulaa, joka olisi ajanut saman asian, joten vihaisena etsin jotain pyöreää juttua, jolla voi tehdä kirsikankukkia. Lopulta tein kukat ja keskustat viuhkasiveltimen päällä, joka oli vähän liian iso niinkuin näkyy... :/

Tykkäsin näistä kynsistä tosi paljon, vaikka nuo kukat ja keskustat onkin vähän outoja :D Järjestelin kynsitarvikkeet etsiessäni dotting toolia (ja lopulta se löytyikin) ja nyt voisin jossain vaiheessa tehdä videoesittelyn miten säilytän kynsijuttujani, kun ainakin Tau on sitä toivonut :)

Mitäs mieltä olette tämänkertaisista kynsiräpellyksistäni? :D


//My boyfriend's mother bought me Essie's Mint Candy Apple nail polish and I had to try it immediately. I decided to paint some Cherry tree and -flowers on my nails but couldn't find my dotting tool. So in the end I did those flowers by paintbrush's end :D


:Sara


22 kommenttia:

 1. Oi kuinka söpöt kynnet! Nuo värit sopii toisiinsa niin hyvin :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos! :3 Mäkin tykkäsin tosta väriyhdistelmästä :)

   Poista
 2. Nämä ovat todella söpöt! Ihanat :))

  VastaaPoista
 3. Onhan noi kukat aika persoonalliset :) Söpöt kynnet, näitä pitää matkia joskus kun on aikaa väkertää :) Eikä mullakaan oo muuten dotting toolia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tee ihmeessä! :) Dotting tool on kätevä väline, kannattaa hommata! :) Nuppineuloilla kun yrittää tehdä palloja, niin siitä saattaa tarttua väriä lakkoihin :)

   Poista
 4. Tosi ihanat! Minusta tuo on just parasta kun kukat on vähän isommat kuin yleensä kirsikankukkapuuväkerryksissä, antaa ihan omanlaisensa ilmeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha, yritin sellaisia pieniä väkertää, mutta eihän se onnistunut :'D

   Poista
 5. Ihan uskomattoman hienot, viis siitä millä nää on tehty ^_^ Kehityt kokoajan ja sulta pukkaa toinen toistaan hienompia kynsiä blogiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jonna! Ihana viesti, ite musta tuntuu, että kynsienlaitto menee vaan huonompaan suuntaan :'D Hehe :) ♡

   Poista
 6. Tosi nätit mun mielestä ! =)
  Pitääkin joku kerta kokeilla tän tyylisiä kynsiä. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kokeile ihmeessä! Mä tykkään tollasista kynsistä :3

   Poista
 7. Upeet kynnet! Ja vaikka oot ollu ennenkin hyvä laittamaan kynsiä niin sun blgia seuratessa huomaa selkeesti miten oot kehittynyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, kiiiitos! ♡ ♡ Ite sitä ei huomaa, vaan ajattelee toisinpäin, että miten tein taas näin huonosti! :D

   Poista
 8. Oii vähänkö hienot ! Näyttää ihan siltä teepurkilta :D
  http://tk-boy.blogspot.fi/2011/11/arizona-iced-tea-apple-greens-fav-drink.html

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡