14.6.13

IsoSmile

EDIT! Tämän postauksen kommentointi on estetty ja kommentit poistettu, sillä kommenteissa oli sähköpostiosoitteita (arvonnan vuoksi)  :)

Olen eri blogeissa nähnyt Crest WhiteStrips hampaidenvalkaisuliuskoja mainostettavan ja päätin ottaa IsoSmile yritykseen yhteyttä, josko he olisivat kiinnostuneet näkevän tuotearvostelun myös minun blogissani, ilokseni (ja toivottavasti myös teidän iloksi) he suostuivat!

Saan heiltä parin viikon kuluessa Crest Whitestestrips White Vivid-pakkauksen testiin, jossa on 5 liuskaa alahampaille ja 5 ylähampaille. :)

Liuskoilla voi siis valkaista hampaat kotona turvallisesti ja tehokkaasti. Hampaat saattavat tuntua aroilta tuotteen käytön aikana, mutta tämä on ihan normaalia, IsoSmilen sivuilta löytyy kyllä neuvoja liuskojen käyttöön.
 
IsoSmilella on ilmainen toimitus, mutta koska tuotteet tulevat Amerikasta, on verot maksettava, jos paketti jää tulliin ja jos tilaus ylittää yli 22 euroa.

Kerron teille sitten lisää kokemuksia, kun omat liuskani saapuvat! :)

(ISOSMILE.COM)

Ja sitten mukavaan asiaan!

IsoSmile lahjoitti arvottavaksi yhdelle onnekkaalle lukijalle Crest Whitestrips-liuskat (samanlaisen, minkä minä saan) sekä myös Crest GlamorousWhite hammastahnan! Voittaja saa koodin, jolla kyseiset tuotteet voi tilata.

Säännöt ovat seuraavat:
- Seuraa blogiani Googlen käyttäjäraadin tai Facebookin kautta.
- Kirjoita viestikenttään jotain mukavaa, muista jättää nimi jolla seuraat, sekä sähköpostiosoite. :)
- Arvonta päättyy sunnuntaina 23.6.2013.

(WEHEARTIT.COM)

Onnea kaikille arvontaan! :)


// I get Crest Whitestrips teeth-whitening kit from IsoSmile in couple of weeks. IsoSmile has free shipping from US. Can't wait to get my teeth white! :)♡:Sara

*Bloggaaja ei hyödy linkkien klikkauksesta.