18.5.13

Kyselyä kynsikisasta

Heipskukkuu!

Kynsikisaan on tullut 22 upeaa kynsikuvaa ja nyt haluaisin tietää, että mikä määrä kuvia teidän mielestä olisi sopiva laittaa kisaan? En millään haluaisi valikoida, että mitkä kynnet pääsisivät äänestettäväksi ja mitkä ei, koska kaikki kynnet ovat niin ihania ja niihin on nähty niin paljon vaivaa. Ymmärrän kuitenkin, ettette pakolla jaksa selata niin isoa määrää kynsikuvia ja valikoida niistä parasta.

Nyt kysyisinkin siis, että kuinka monet kynnet haluaisit nähdä kisassa? Jos et halua vastata julkisesti niin voit vastata vaikka anonyymisti, kunhan vaan vastaisit huomisaamuun mennessä! :) Kiitos! 

(WEHEARTIT.COM)

♡:Sara


17 kommenttia:

 1. Mä ite jaksaisin kyllä selata kaikki 22 kynsikuvaakin, mutta joku 10 voi olla ihan hyvä määrä, että kaikki jaksaa selata? (:

  VastaaPoista
 2. Tasa-arvoa ajatellen, laita kaikki :)

  VastaaPoista
 3. munkin mielestä kymmenen on hyvä ;D

  VastaaPoista
 4. Heitetäänpä joku random numero... Öööömmm... 8!

  VastaaPoista
 5. Kaikki! Pitäishän sun joka tapauksessa karsia pois ne jotka ei pääsis kisaan? Kyllähän 22 nätit kynnet jaksaa käydä läpi :)

  VastaaPoista
 6. Laita kaikki vaan, eiköhän niitä jaksa sen verran katsoa :) vaikka valinta voi muillakin olla hankala :D Ja voiskohan äänestäjät sit vaikka äänestää vaikka kolmea lempparia? (ihan vaan ehdotus jos ei liian vaikeeks mene, paitsi jos niitä kolmea vaikka ei tarvii erityiseen järjestykseen laittaa :) ) Ja on se nyt kiva ne kaikki nähdä! :)

  VastaaPoista
 7. 22 on vielä ihan siedettävä määrä, luulis et kaikki jaksaa kattoa läpi :D Ne parhaat kyl sit erottuu siitä joukosta! :)

  VastaaPoista
 8. Kaikki vaan! Kyllä niitä selata jaksaa :D

  VastaaPoista
 9. hmm reilua että kaikki 22, mutta 10 käy :)

  VastaaPoista
 10. En tiedä kerkeekö enää vaikuttamaan, mutta mä ainakin jaksan katsoo 22 kynsikuvaa :D

  VastaaPoista
 11. 22 on kuitenki suhteellisen vähän, et kaikki vaan mukaan! :)

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡