23.4.13

Vertailussa: Koristelulakat

Minulta on pyydetty käyttökokemuksia Nail art eli koristelulakoista, joten päätin suorittaa tällaisen pienen vertailun omistamistani koristelulakoista (paitsi Kissin koristelulakat lainasin Sini-siskolta).Vertailuun pääsi mukaan (vasemmalta oikealle):
- Kiss Nail Art Paint - SPA22 Soft Blue
- Kiss Nail Art Paint - SPA21 Beach Pink
- L.A. Colors Art Deco - NA901 White
- L.A. Colors Art Deco - NA902 Black
- Decoration Delia Art - (punainen, en löytänyt sävyn nimeä)
- Depend Art Liner - 1061
- L.A. Colors Art Deco - NA903 Silver Glitter

Päätin tehdä kynsille tuollaista atsteekkikuviota ja kaikkiin kynsiin samanlaiset koristelut, että voisi hyvin vertailla lakkojen väriä ja levittyvyyttä. Kynsillä en käyttänyt L.A. Colorsin Whiteä ja Silver Glitteriä, mutta halusin laittaa ne ensimmäiseen vertailukuvaan mukaan.

Älkää huomioiko kynsinauhoja, ne ei oikeasti ole noin huonossa kunnossa! Laitoin kynsille Seche Viteä kynsien alaosaan, siihen kohtaan mistä geelikynnet olivat jo kasvaneet, eli ei ole huonot kynsilnauhat vaan Seche Viteä kynsinauhoilla levinnyt :D


- Kissin lakoissa oli ohuet ja kivat siveltimet, mutta lakka oli niiiiin juoksevaa, että lakkaa oli vaikea levittää, koska sitä putoili koko ajan kynnelle.
- L.A. Colorsin siveltimet olivat TODELLA huonot! Ne ovat ihan vääntyilleet ja sivellin on liian paksu, pitkä ja joustava. Lisäksi lakka kuivuu jo parin käyttökerran jälkeen pulloon, joten en suosittele näitä koristelulakkoja kenellekkään!
- Delian sivellin on kapea, lyhyt ja jäykkä ja sillä on helppo koristella. Lakka ei ole kuivunut, vaikka olen ostanut sen käytettynä ja käyttänyt itse monta kertaa (edellisestä omistajasta en osaa sanoa), tämä on mielestäni paras näistä kaikista!
- Dependin koristelulakka on melkein yhtä hyvä, kun Delia, mutta pigmentti ei ole niin hyvä ja sivellin on hieman paksumpi.
- L.A. Colorsin Silver Glitterin otin mukaan sen takia, koska sillä saa kivasti koristeltua lakkauksia (esim. tässä postauksessa), tämäkin lakka jämähtää pulloon suht nopeasti ja on huono sivellin, mutta muuten kiva lakka... :D


Tähän kuvaan merkkailin ympyröillä huonoja kohtia. En siis ole mikään mestari lakkauksissa, joten tottakai tulee sellaisiakin virheitä, mitkä ei johdu lakasta (käsien täriseminen ym.) :)
- Dependin kultainen ei ole niin näkyvä vaalealla pohjalla, tummalla se näkyy paremmin. Muuten ei virheitä, mutta kynsinauhalle meni vähän lakkaa (oma söhläys?). Lakka oli hyvin levittyvää ja sivellin tosiaan jäykkä ja ohut.
- Delian punaisesta lakasta tuli jokunen virhe, mutta muuten lakka levittyi hyvin ja tosiaan paras sivellin näistä!
- L.A. Colorsin musta oli jo ihan kuivaa (ohensin sitä vähän Seche Restorella). Sivellin oli huono lötkö ja liian iso, joten tuli paljon virheitä, kun sivellintä ei voinut oikein hallita.
- Kissin vaaleanpunainen oli muuten hyvä, mutta se oli liian lirua ja lakkaa koko ajan valui sivellintä pitkin, joten sitä joutui koko ajan pyyhkimään pullon suuhun. Väri on ihana, mutta ei niin pigmenttinen.- Kissin lakat on hankittu Sokokselta
- Delian lakka on ostettu kynsikoristekirpparilta, jos joku tietää, että mistä näitä saa, niin kertokaa mullekkin (tahdon niitä lisää)! :)
- L.A. Colorsit on eBaystä
- Dependin olen saanut Top-Kosmetiikalta
Kannattaa myös katsella muista nettikaupoista, esimerkiksi pretty.fi ja Cesarsshop myy koristelulakkoja :)
(EN HYÖDY LINKKIEN KLIKKAUKSISTA MITENLÄÄN! LINKIT VIEVÄT SUORAAN KORISTELULAKKASIVUILLE.)


Kaikki mielipiteet ovat minun omiani ja ne voi toki erota teidän mielipiteistänne, enkä todellakaan ole mikään mestari käyttämään koristelulakkoja :D
Toivottavasti joku jaksoi lukea/ jotain edes vähän kiinnosti :)// Here's some comparison of nail art polishes. I think that the best is Decoration Delia Art because the pigment is good and the brush is hard and thin. The worse is (on my opinion) L.A. Colors Art Deco, because the polish dries fast on bottle and the brush is too long and flexible♡:Sara

20 kommenttia:

 1. ihanku olisin nähny noita Delioita robbarissa? ;o

  VastaaPoista
 2. Mä oon parissa halpahallissa näitä delian lakkoja nähny... mut ei oo mitään ketjuja vaan paikallisia lohjalaisia... sit oon saanu pari tallinnan tuliaisina... ei kyl oo hajuukaan mistä sieltä on ostettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, pitää siis pitää silmät auki, kun liikuskelee kaupungilla :)

   Poista
 3. en ole nähny noita delian koristelulakkoja mut joku oli vasta hankkinu jos oikein muistan nii oisko ollu tuurista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, harmi etten ikinä pääse Tuuriin :D Mut jos joku kaveri on menossa sinne, niin vois vinkata sille :)

   Poista
 4. Mie ostin joskus oman Delian Tuurista, mutta meillä myy ainakin Carlson noita ja joskus oli Tokmannillakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaaaaaaaaaa, eli jos joskus oot menossa Carlsoniin niin ehkä kattelet onko siellä noita ;D ;D Muahahaaa :D

   Poista
 5. Oon yrittänyt jo jonkin aikaa etsiä hyviä koristelulakkoja, joten tästä oli kyllä paljon apua :3 Oon kuullut aikaisemminkin tosta Deliasta hyviä juttuja, täytyy varmaan sitä alkaa metsästämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa! :) Myös noi Dependit oli hyviä, joten nekin on ihan kokeilemisen arvoisia :)

   Poista
 6. Kiva postaus!
  Mie en tiennytkään, että näitä löytyy myös merkeiltä Delia ja Depend, mutta nytpä tiiän :P
  Mie käytin ennen Art Clubin koristelulakkoja/linereitä mutta ne on mielestäni ihan kuraa... Nyt hehkutan Orly Instant Artist -koristelulakkojen puolesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään aiemmin tiennyt noista Dependeistä ennen kuin sain kokeiluun niitä! :)

   Pitääkin jossain vaiheessa kokeilla noita Orlyjä! :)

   Poista
 7. Kiinnostava juttu! Kaikki minun koristelulakat on ollut tosi surkeita aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmi, että noita Delioita löytyy niin huonosti, mutta kannattaa koittaa eri merkkejä että löytyy itselle sopiva :)

   Poista
 8. Oli kyllä kiva postaus! :) Näitä vertailuja on kiva lukea! :) Mulla on käytössä ainoastaan art clubin koristelulakkoja ja oon kyllä niistä tykäny! :)

  VastaaPoista
 9. Hei laitoin sullekki sähköpostia siitä lauantaista =)

  VastaaPoista
 10. tosi hyvä arvio! tykkään, että olit noin monipuolisen tarkka - paperilla lakkaus, kynsillä sama kuvio, siveltimet ja kaikki!

  ... ei mulla mitään oikeata asiaa ole, halusin vain kehua :D

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡