10.4.13

OVER 300!- lukija-arvonta! ♡

Heippa ihanaiset CupCakezit!  Blogi on nyt joku puolitoista vuotta vanha ja teitä lukijoita on yli 300 (tarkalleen ottaen 306!), joten VIHDOINKIN on lupaamani lukija-arvonnan aika!

Kuva koko palkinnosta:


 Color Club - Peppermint Twist minilakka, hirvikaulakoru, O.P.I (James Bond) Skyfall minisetti, Color Club - Angel Kiss (hologrammilakka), Paul Frank huulirasva ja H&M:n kynsienkoristelusetti 

Tarkempia kuvia:
♡ O.P.I minisetti Skyfall sisältää lakat (3,75ml): Goldeneye, The Spy Who Loved Me, The World Is Not Enought ja Live and Let Die ♡ Color Club - Peppermint Twist mini (7ml) ja täysikokoinen Color Club - Angel Kiss hologrammilakka 


♡ H&M:n kynsienkoristelusetti: mustia, hopeita ja kultaisia erimuotoisia koristeita sekä liima 


♡ Cool hirvikaulakoru ja söpö suklaantuoksuinen Paul Frankin huulirasva 

OSALLISTUMISOHJEET:

- Koska tämä on lukija-arvonta vain julkiset lukijat voivat osallistua, eli jos seuraat Googlen käyttäjäraadin kautta tai Facebookissa! Jos, haluat voit liittyä nyt! 

- Kommentoi tähän postaukseen, joko nimimerkkisi (Googlen käyttäjäraati) tai Facebookseuraajat etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Laita viestiin myös sähköpostiosoitteesi. Näin saat yhden arvan!

- Jos seuraat Googlen käyttäjäraadin lisäksi MYÖS Facebookissa, ilmoita siitä kommentissa ja kirjoita etunimi+sukunimesi ensimmäinen kirjain. Näin saat toisen arvan!

- Jos olit jo julkinen lukija ennen tätä arvontaa, niin ilmoita siitä kommentissasi, näin saat yhden arvan!

- Arvontaani saa mainostaa omassa blogissasi, jos mainostat, niin ensimmäistä kuvaa saa käyttää :) Mainostamiseksi lasketaan kuvallinen ilmoitus blogissasi tai sivupalkkiin linkittäminen: Mainostamisesta saat 3 arpaa! :) (linkitä mainostuksesi kommenttiin)

Kommentteja tai parannusehdotuksia saa laittaa kommentin mukana, koska ne on aina kivoja! :)

Jos liityt blogini lukijaksi, niin muista ettei tämä ole pelkästään kynsiblogi, vaan täällä on paljon lifestyle- ja asupostauksia myös! Toivottavasti pidät blogistani! 

Kaikki tuotteet ovat uusia ja avaamattomia ja olen kaiken itse ostanut :)

Arvonta alkaa N-Y-T ja päättyy tiistaina 30.4. kello 12.00, onnea kaikille arvontaan 
//Sorry this giveaway is only my GFC Finnish readers!


♡:Sara