8.2.13

Lisää näitä päiviä! ♡

Laitoin keskiviikkona HANIlle viestiä, että voitaisko mennä Santa Fehen syömään porukalla, ja koska kaikille sopi se päivä, niin päätettiin varata pöytä (hani varasi siis :D). Pääsin kolmelta töistä, jolloin kiirehdin sovittuun tapaamispaikkaan, missä hani ja mies jo odotti ja hanin mies valitti, koska olin 3 minuuttia myöhässä :D Mentiin meille odottamaan, että Nalle saapuisi kotiin. Postissa oli tullut ihana paketti ihanalta Mellalta (paketista toisessa postauksessa kuvia), KIITOS IHANA!  Sain myös Hanilta kaksi cupcakemagneettia ja pinkin kynttilän (kuvaa myös toisessa postauksessa...), kiiitooos! 


Mellalta tulleessa paketissa oli Cleankolorin lakka, ja Hanin kanssa päätettiin, että lakataan kaikilta yksi kynsi kyseisellä lakalla, koska halusimme heti koittaa sitä. Miehet ei ihan niin paljon innostuneet ehdotuksesta, mutta ei heillä ollut vaihtoehtoja :D


Santa Fessä otimme burgereita, jotka olivat omnomnom hyviä! :3 Muahahaaa, lupasin etten julkaise yhtään kuvaa Hanista ja miehestä, mutta tässä on yksi kuva ;D Hanin blogista löytyy parempia kuvia, itse jouduin ottamaan taas puhelimen kameralla, koska Nalle ei halunnut että otan meidän kameraa ravintolaan mukaan.Ravintolan jälkeen menimme meille (Nalle meni nukkumaan, koska oli väsy :3) ja me Hanin kanssa aloimme lakkailemaan kynsiä. Hani halusi valita käytettävät lakat ja kohteeksi päätyi Models Ownin Baby Blues ja Indian Ocean. Lakkasimme molemmat samoilla lakoilla, KIVAAAAAA 


Minun kynnet vasemmalla ja Hanin oikealla. Kiitos taas teille molemmille ihanille hyvästä seurasta! //We went to eat with HANI and her man to a restaurant and after that we got to my place and polished our nails with same polishes (Models Own's Baby Blues and Indian Ocean) ♡:Sara:D (WEHEARTIT.COM)13 kommenttia:

 1. Ompas teillä ollut riemuntäyteinen päivä ja nauratti, kun olette miehienkin kynsiä lakanneet! :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa, juu :D Oli ihan pakko kokeilla samantien sitä lakkaa kaikille ;D Se oli tosi ihana! :3

   Poista
 2. Oi miten kivalta kuulostaa :)! Ja noi teijän kaikkien kynnet :D ihanat!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kivaa :3 Hahahaaa, oli just hauskaa lakata noiden miesten kynnet :D

   Poista
 3. hah, minä siellä aterioimassa :D

  lol toi Paavo-kuva, niin totta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omnom hani syö :3 Hahahahaaa Paavo ♡ Kirjotin eka vahingossa Paavi :v

   Poista
 4. Miten ihmeessä saitte mihet suostuun =) Kuulosti kivalle,mie ootan et tuut tänne pian .vois käydä chicosissa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa en tiiä, ei ne kyl ois halunnu mutta me pakotettiin xD Ois kyl kiva käydä siellä Chicosissa :D

   Poista
 5. Hei! Mulle tuli sun ja Hanin yhdessä lakkailusta yks pieni idea! Saanko mä haastaa sut ja Hanin tekemään toisillenne kynnet? Niiden pitäis olla ihan kokonaan tekijän suunnittelemat ja kuvastaa jotenkin toisen persoonaa. Eli siis, jos sä teet Hanille kynnet, niin ne kuvastaa Hanin persoonaa ja sä suunnittelet ne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOOOOO! Vähänkö hyvä idea! Täytyy joku päivä tässä toteuttaa se :3

   Poista
 6. Mä en sitten opi, sun blogia ei kannata tulla lukemaan nälkäisenä!:D Mutta ihanan värinen tuo models ownin lakka!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHAHAHAHAHAHAAA! :D Aina tulee nälkä täällä ;D

   Poista

Share some galaxy dust! ♡