31.1.13

Gold Mine 4 Life

Kerroin jokunen viikko sitten blogin Facebooksivuilla, että tilasin Asokselta Barry M:n Gold Mine-lakan ja tiistaina se sitten saapuikin oikein työpaikalle toimitettuna, koska en ollut kotona siihen aikaan milloin he olisivat kotiosoitteeseen toimittanut. :)


Tilasin Asokselta myös kaksi vyötä ja paketti oli pakattu niin, että kaksi vyötä oli omissa pusseissa ja lakka oli vain laitettu johonkin väliin ilman pehmusteita! ONNEKSI lakka saapui ehjänä perille!Lakkasin muut kynnet Gold Mine lakalla, paitsi nimettömään laitoin O.P.I:n Metallic4Lifeä, koska halusin nähdä että mitä eroa näillä lakoilla on. Barry M:ssä on vain isoja kultaglittereitä ja Metallic4Lifessä on erikokoisia hopeahippuja. Molemmat lakat on kyllä kivoja! :) Nyt olisi vain haaveena saada yöntummansininen lakka jommallakummalla glitterillä, vinkatkaahan jos tiedätte sellaisen lakan :3


Ja pahoittelen kynsinauhojen puhdistamattomuutta, mutta en jaksanut yhtään siistiä niitä, koska muutto ja pakkaaminen on niin paljon verottanut mun voimia, etten vaan jaksanut keskittyä lakkausten siistimiseen. Huomenna päästään vihoinkin muuttamaan! :)

Mitäs pidätte tuosta Gold Mine lakasta? Omistaako joku kyseisen lakan? :)//I bought Barry M's Gold Mine nail polish from Asos. When it arrived to me, it was a miracle that it didn't broke because it was poorly packed there was absolutely no bubble wrap at all! :O However the polish is very pretty with black base and gold glitter pieces. I polished the ring finger with O.P.I's Metallic4Life and I realized that M4L has more different sized glitters than GM. ♡:Sara18 kommenttia:

 1. ooh,tykkään kovin!! ^^

  VastaaPoista
 2. oon kuullut nyt aika monelta tuota että asos pakkaa lakat "vähän sinne päin" tai ei ollenkaan. sen takia en ole uskaltanut sieltä tilata vaikka siellä paljon himotuslakkoja onkin :/ ihana lakka tuo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon kuullut ihan samaa, mutta päätin silti tilata sieltä, koska toi lakka oli siellä halvin :D

   Poista
 3. Kun ne ei pehmusta niitä, niin se selittää ilmaisen toimituksen :D Uskoisin, että jos he alkaisivat ihan kunnolla pakkaamaan niitä, niin tulisi postikulut. Se on aika tuuripeliä tilata sieltä, kun ei tiedä, että onko hajonnut vai ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä uskaltais tilata sieltä useempaa lakkaa, koska ne kuljetuksen aikana osuis toisiinsa ja kummatkin menis rikki :/

   Poista
 4. Aivan ihana lakka<3 !

  Ps. varoitan tulevasta kommenttitulvasta,koska en ole ollut hirveesti koneella niin nyt sitten katson kaikki postaukset ja varmaan kommentoinkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja jeeeee, paljon kommentteja sulta :3

   Poista
 5. Ihana lakka <3 tänään ajattelin laittaa asokseloe pienen tilauksen ja tuo olisi kyllä himotuslistalla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tilata juu! Mutta ei kannata varmaan montaa lakkaa tilata ettei ne osu toisiinsa ja mene rikki matkalla :/ Tykkään kyllä tosta lakasta ♡

   Poista
 6. Laitoithan sinne palautetta?
  Mä laitoin kun paketti tuli (ennen lakkojen pakkauksen kanssa ei ole ollut mitään ongelmaa) ja aspan tyttökin sanoi, että hänen tilauksessaan oli suojana muovipussi tms. ja palaute menee edelleen varastolle.
  Kysyin myös miksi he eivät pakkaa lakkoja hyvin. Siihen en vielä saanut vastausta, toivottavasti joku sieltä varastolta vastaa :)

  Siispä suosittelen, että kaikki vaan valittaa tuosta, niin ehkä jonain päivänä saamme kuplamuovia lakkojen ympärille (toivoen tietysti, että postarit pysyy ilmaisina) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole muuten vielä laittanut, hyvä idea että voisi laittaa! :) Harmi etten tajunnut ottaa kuvia paketista kun töissä avasin paketin. Toivottavasti ne oppisi pakkaamaan lakkoja kunnolla, kun tarpeeksi moni valittaa! :)

   Poista
  2. Jo tuo aspan tyttö sanoi, että valitan ihan aiheesta eli eikun vaan palautetta menemään :D

   Mä kyllä muutenkin hyvin hanakasti valitan huonosta asiakaspalvelusta/tuotteista yms. ;)

   Poista
  3. Voi eiii, mä en yleensä uskalla valittaa ettei muille tuu paha mieli :3

   Poista
 7. Melkein ois ollu fiksumpi pakata lakka muovipussiin, ihan vaan isompien vahinkojen välttämiseksi, mutta onnex tuli ehjänä perille.

  On se kyllä ihana tuo lakka. <3
  *enmenekynsilakkanettikauppaanenmenekynsilakkanettikauppaanenmenekynsilakkanettikauppaanenmenekynsilakkanettikauppaanenmeneenmenenmenemenenmenenmenen...*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olis ollut kyllä fiksumpaa! Toi on kyllä niin ihana, että sä ehkä sorrut ostamaan sen ;D

   Poista

Share some galaxy dust! ♡