10.10.12

SOFFB: Katjamaria: METALLIC 4 LIFE

Kolmantena teemapäivänä esittelen teille lakan, joka on Nicki Minaj-kokoelmasta.

METALLIC 4 LIFEn bongasin Katjamarian blogista. Tykkään käyttää mustaa lakkaa ja rakastan glitteriä, joten pakkohan tääkin oli ostaa!

Ekan kerran kun koitin tätä, olin vähän järkyttynyt että eikö tämä lakka peitäkkään?? Allaolevassa kuvassa vain yksi kerros lakkaa.


Onneksi peittää jo toisella kerralla TOSI hyvin. Kuvissa on kaksi kerrosta lakkaa, eikä yhtään päällyslakkaa :)
Tästä lakasta tulee ihan mieleen Crown Me Already! (niinkuin Katjamariakin mulle aiemmin kirjoitti :) ) , varmaan koska siinä on aika samanlaisia noi glitterit :D

Noh, ketkä kaikki arvasi tämän päivän lakan? Käsi ylös rohkeasti! :) Ja kertokaahan, että mitä mieltä ootte ollut teemaviikosta tähän mennessä? Perjantainahan tää jo loppuu, kun valitettavasti en oo enempää ostellu lakkoja ;DThird day of theme week. I like black nail polish and I love glitter, so when I saw this polis in Katjamaria- blog I just needed to buy it :D I think that this polish is very similar, dark version of Crown Me Already!- polish.


STEAL O.P.I FROM FELLOW BLOGGER
1. Diamante: I LILY LOVE YOU
2. TalkandBake: DESIGNER... DE BETTER!
3. KATJAMARIA: METALLIC 4 LIFE
4. ??????????????????????????????????????
5. ??????????????????????????????????????♡:Sara14 kommenttia:

 1. Onpa ihanan värinen tuo lakka. Pitää napata testiin kun tulee vastaan. :)

  VastaaPoista
 2. Minä säikähdin ekalla kerralla, kun tuota kiekolle lakkailin, että se jää tuollaiseksi hassuksi :D Mutta onneksi peitti hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks en oo ainut joka säikkyy ;D Toi on ihana lakka :3

   Poista
 3. Kaunis! Mä tunnistin tämän postauksen kuvien perusteella ennenkuin luin mikä lakka on kyseessä. Olen minäkin sen verran guugletellut schwatcheja tästä käsittääkseni ihan suositusta lakasta.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii, oli se joo aika tunnistettavissa :D Tää on kyllä niin ihana lakka etten ihmettele yhtään, miksi on niin suosittu :)

   Poista
 4. Myönnän, että epäilin ainakin vahvasti sen olevan Metallic 4 Life, mutta en osannut arvata, että juuri minun blogissani onnistuit siihen ihastumaan <3 Tää on täysin mun lempparilakka atm :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa ettet sä arvannut, että oli sun blogista kyse! :D Tykkään sun blogista <3 ja tää lakka on ihana ;D

   Poista
 5. Ihana lakka. Want <3 Harmi vaa ettei täälpäi myyvä kuin niitä ihan perus OPI sävyjä, että pitää varmaa alkaa jostakin vähän kauvempaa metsästää :D

  VastaaPoista
 6. Oli se sama lakka :D Tää on kyllä joka lakkaajan MUST-lakka :P

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡