5.10.12

Children are the future.

Miten vietin eilisen perjantain? Noh, menin töiden jälkeen sellaiseen Kids' Action lastentapahtumaan vapaaehtoiseksi ohjaajaksi. Kids' Actionissa (kirjoitan tästä eteenpäin KA, ettei tarvi niin pitkästi aina kirjoittaa) on lapsille järjestettyä ohjelmaa ja erilaisia leikkimielisiä kilpailupisteitä. Esimerkiksi hiuspiste, missä laitetaan hiukset ja laitetaan sprayhiusvärillä pari raitaa, kynsilakkausta, kasvomaalausta, lassoamista, tikkakisaa ym ym. ja tarjolla on myös pientä syötävää :)

Tykkään ihan hirveesti siitä, että nään lasten iloiset ilmeet kun he pitävät hauskaa eri pisteillä. On meinaan valitettavasti paljon sellaisia perheitä, missä vanhemmat ei jaksa/ ehdi leikkiä lasten kanssa tai ei ole rahaa käydä missään huvipuistoissa ym. (KA on ilmainen tapahtuma).

Itse olin tällä kertaa sellaisella toimintapisteellä, jossa piti 20 sekunnin ajan hyppiä hyppynarulla niin monta kertaa kuin pystyi. Oli hauska nähdä kuinka pojatkin innostuivat hyppelemään narua :D


Ennen kuin vaihdoin 'työ'paidan päälleni, piti ottaa asukuva :D


Lapsia oli paikalla noin 170 (kuvasta puuttuu vielä yksi rivillinen)


Minä ahkerana odottamassa, että tapahtuma alkaa.


Lakkasin ensin siskoni kynnet (hän työskenteli kynsipisteellä ja halusi eriväriset kynnet, että lapset tykkäisivät) ja sen jälkeen Nallen kynnet (koska Nalle pyysi). Tapahtuman jälkeen eräs henkilö tuli kertomaan, että naiset siellä kynsipisteellä keskenään jutteli että varastinkohan sieltä kynsilakkoja! En todella tiedä, että mistä he sen keksivät :( Tuli todella paha olo, koska jouduin maksamaan parit linkkumatkat omasta pussista sinne, työskentelin siellä ilman minkäänlaista palkkaa ja tulin vielä suoraan töistä :( Enkä TODELLAKAAN tekisi mitään sellaista (eikä edes ole mitään tarvetta! Mulla on monta kallista, uutta O.P.I:n lakkaa niin miksi varastelisin jotain halpoja ja kuivuneita lakkoja??)

Muuten kyllä oli tosi hyvä tapahtuma :)I was working as volunteer in some children's action night, here's some pictures of there :)♡:Sara23 kommenttia:

 1. Ei oo todellista toi kynsilakkojen varastamis-juttu !!! Ite oisin ainakin ollu pöyristyny moisista väitteistä. Aika kohtuuttomia syytöksiä.
  Älä kanna mielipahaa, ihmiset on joskus ajattelemattomia ja tietämättömiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en kanna, koska en oo tehnyt mitään väärää, tuntuu vaan tyhmältä :)

   Poista
 2. kiva että autat noita lapsia viihtyyn .tosi törkeetä syyttää jostain lakkavarkauksesta

  VastaaPoista
 3. Mä menisin kysymään ihan henkilökohtaisesti, että millä perusteilla ja todisteilla kyseiset järjenjättiläiset väittää sun varastelevan. Oliko nää jotain srk:n porukkaa? T: Xonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli joo, oon tyylii kaks kertaa nähny sen naisen ja se on aina ollu mulle mukava ennen tätä :)

   Poista
 4. Oh Lord... Nostaa karvat pystyyn tommoset naikkoset :(! Leuka pystyyn ja jätä omaan arvoonsa märehtimään :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneks tiiän ettei ne syytökset oo totta, niin ei tarvi jäädä murehtimaan noita asioita :)

   Poista
 5. en kyll uskois ikinä et sää semmosia varastelisit ku sulla on omia ja parempiaki! ei niistä kannata välittää vaikka uskon ettei se kivalta tunnu.Mut tosi hienoo ku olit tuolla vapaaehtosena:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, oot ihan oikeessa! :D Oon kyl menos varmaan taas ens kerralla mukaan, vaikka siellä onkin sellaisia juoruämmiä :D

   Poista
  2. Vie ens kerralla pari jotain omaa parempaa lakkaa (mitä et tietenkään käytä enää ite :P) lahjotuksena tapahtumaan :D! Tai no... Ne varmaan kääntäis sen niin, että "sillä nyt omatunto kolkuttaa kun viime vuonna varasti niitä lakkoja" eli ei sit hyvä idea kuiteskaan :D

   Poista
  3. Hahaa, kaikista hauskinta tässä on se, että oikeesti meinasin (linkussa ennen tapahtumaa) että voisin ens kerralla viedä sinne sellasia lakkoja lahjoituksena, mitä en käytä :D Mut oon ihan varma et ne just kääntäis sen jotenki väärinpäin :/ Parin kuukauden päästä pitäis olla uus tapahtuma niin oon kyllä menossa sinne jos vaan on aikaa :)

   Poista
 6. Kiva, kun tollasia tapahtumia järjestetään :3 Mut aika törkeetä väittää varkaaks, niistä ei kuitenkaan onneks tarvii välittää :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noissa on kiva olla mukana kun näkee, että lapset oikeesti tykkää :3 Yritän olla välittämättä niistä naisista :D Ne ei ees suoraan siis tullu sanomaan vaan selän takana puhu -_-

   Poista
 7. Heiijj kiva kuulla muidenkin paikkakuntien Kids' actioneista! Meidänkin seurakunta on ahkerasti niitä järjestämässä ja itte teen pääasiassa niihin julisteet ja ilmoitukset :)

  Ikäviä tuollaset seläntakanapuhumiset, vieläkun ihmiset on vapaaehtosina tekemässä hyvää :/ toivottavasti ollut joku toosi epäonninen väärinkäsitys. Ei pittäis seurakuntalaisten toimesta tuommosta höpöä kenenkään kuulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heiiii! Vähän kivaa! :3 Meillä on vissiin yleensä samat julisteet joka kerta ja luulen että vähän pienempimuotoisempaa, koska meillä ei hirveesti oo väkeä Hollolassa. Itekään en ole Hollolan seurakunnassa paljoa käynyt, kun asun nykyään Lahdessa.

   Se henkilö, joka puheli musta tollasia ei oo nähny mua kun pari kertaa, onneks kaikki muut siellä tietää millanen mä oon ja on tuntenut jo ihan lapsesta asti :)

   Poista
  2. :D Ei oo todellakaan (enään) samat mainokset aina!
   t. Niiden tekijä, lammaskaverisi!

   Poista
 8. Ompas ollut tapahtuma. Itse kanssa vähän ihmettelin tuota kynsilakkajuttua. :( Lapset on tärkeitä ja niin ne on meidän tulevaisuus niinkun otsikkokin kertoo. Noh,toisesta sisään toisesta ulos tollaset puheet... Itse katselin netistä että tonne yhtee kuntokeskukseen haettiin työntekijää joka pitäisi lapsiparkkia&ottaisi ajanvarauksia puhelimitse vastaan. Lasten kanssa on helppo tulla toimeen&ne ovat aina vilpittömiä.

  VastaaPoista
 9. Ainii, hienoo että Nalle on antanut sun lakata kyntensä! Mullakin on kohta varmaan jokainen sormi eri värillä kun olen kokeillut noita lakkoja eri värejä eri sormiin,hah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, ei se ensin antanu ku aloittelin kynsiharrastusta, mutta nyt se joskus jopa vaatii että lakkaan sen kynsiä xD

   Poista

Share some galaxy dust! ♡