22.9.12

Shiny disco ball

Noniiiiiin, vähän taas Mirrorball-kokoelmaa teille  :) Kaikki ei tästä oikeen innostunut mutta koittakaa kestää ;D

Sain siis Mimosan kautta kaksi lakkaa: Boogie Nightsin ja Hot Stuffin. Eilen pähkäilin, että laitanko mustan vai pinkin päälle, laitoin sitten kumpaakin väriä :) Itse tykkäsin enemmän noista pinkin päällä ;D

Kuvat on vähän huonoja, koska ne on otettu eilen illalla vessassa (koska siellä on paras valaistus) :D:DMusta on H&M:n mustaa lakkaa, pinkki on Sinful Colorsin Pink Forever. Päällä kaksi kerrosta Boogie Nightsiä. Toi väri on tosi kiva (pinkkiä, punaista, sinistä, lilaa...) ja tykkään kun on erilaisia ja kokoisia flakiesejä ja glittereitä Tää lakka kyllä saa korvata jo hyllystä löytyvän Color Clubin Covered in Diamondsin (en löytäny mun blogista siitä kuvaa vaik olin ihan varma et jossain tääl ois ollu :O)

Valitettavasti en ottanut Hot Stuffista parempaa kuvaa, Hot Stuffia on päällimmäisessä kädessä ja allaolevassa on Boogie Nightsiä.


Sori huonot kuvat Ihanaa lauantaita kaikille!


I tried new Models Own's Mirrorball polishes which I got yesterday. I like them but I could have survived without them :D Sorry about bad pictures, I took these photos yesterday evening and here in Finland is soooo dark in evening :)


 :Sara

16 kommenttia:

 1. IHANAT!!!! :) miäki haluun noit mirrorball kokoelman lakkoja, mut ne on jo loppuunmyyty;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos <3 Hirveen nopeesti kyl myytii loppuu ne! :)

   Poista
 2. Ihanat!!! Mullekki! (Mistä tota hilelakkaa saa!?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii, harmi, se on jo loppuunmyyty :/ Mut en oo varma et onks sitä tulossa lisää, kuulin sellasta huhuu ;D

   Yks Mimosa tilas näitä Models Ownin nettisivujen kautta Englannista:
   http://www.modelsownit.com/

   Poista
  2. Ensi kuussa tulee uusi erä Mirrorball -kokoelmaa ;)

   Poista
 3. Minä käytän tällä hetkellä kaikkia muita lakkoja kuin noita Mirrorballseja :D Testaamattomien lakkojen lista on aika pitkähkö ja lisää on tulossa!
  ( ps. OLI PAKKO tilata yksi setti itselleni ja eräälle toiselle bloggaajalle, koska se huuti minun ja hänen nimeään ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa, mun oli pakko heti laittaa noi kynsille ;D

   Uuu, näytä sitte, mitä oot tilaillu sieltä ku ne tulee! :3

   Poista
 4. Voihan video mitkä hilehimotukset noista iskee!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Kaikki glitterit ja hileet on yleensä ihania ;D Harmi vaan että nää mun ottamat kuvat ei oo parhaimmasta päästä kun en omista järjestelmäkameraa :)

   Poista
  2. Millä muuten kuvaat? Mulla on kanssa vähä huono tilanne blogin kuvien kanssa kun kaikki on kuvattu puhelimella... Joulua ja joulupukkia odotellessa :D

   Poista
  3. Oho, oon yllättyny et miten hyviä saat pelkästään puhelimella! :O Katon tänää ku pääsen töistä et mikä se mun kamera on ku en muista ulkoota :D Se on kuitenki joku isompi ku digikamera mut ei kuitenkaa järkkäri...

   Poista
 5. ihanat noi missä on vaaleenpunanen pohja:))<3

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡