5.9.12

Lomalla viimeinkin voin ottaa iisimmin

Oon ollu ihan koko kesän töissä ja nyt (vihdoinkin) sain otettua lomaa! Jopa kaksi kokonaista päivää :D Ollaan Nallen kanssa menossa Helsinkiin shoppailemaan (jeiiii! :3) ja yöksi hotelliin <3

Piti tietenkin tehdä kynnet sinne ja teinkin tälläiset mustavalkoiset merirosvopääkallokynnet :D Nolottaa taas laittaa näin huonolaatuisia kuvia ja kynsinauhat on huonot ja en ehtinyt vielä poistaa ylimääräisiä kynsilakkoja... :D Ja tietysti toi Seche Vite veti ton mustan pääkallon huonoks.

I've been working my ass of whole summer :D And now I have 2 days of summer vacation so I'm going to Helsinki with my boyfriend Bear. I had to do new nails for there and here thay are:


  
Musta on L'oreal Resist&Shine - 735 (siinä on vähän hopeita hippusia seassa) ja valkoinen on O.P.I:n Alpine Snow, joka on parasta valkoista lakkaa mitä oon ikinä käyttäny <3 Leimat on samasta laatasta kuin mökkipostauksessa eli QA5


Black polish is L'oreal Resist&Shine - 735, white is O.P.I's Alpine Snow (the best white polish I've ever own). And the pirate is from the plate QA5. 
Btw, did you noticed that cherry watermark on these pics? Lovely Mella made it for me! Mella writes Like it. Love it! - blog and it's one of my favourite blogs! 


Huomasitteko kuvien oikeassa alakulmassa olevan uuden kirsikkavesileiman? Ihana Mella teki sen mulle  Hänen bloginsa Like it. Love it! on tämän hetken suosikkiblogejani! Mella on myös muille bloggaajille tehnyt bannereita ym :) KIITOS! 


♡:Sara 

4 kommenttia:

Share some galaxy dust! ♡