28.8.12

Hämmentää mua muuttuen maailma, mä muutu en.

Mun on pakko tehä tällänen ehkä vähän turha postaus mutta haluan saada ajatukset muualle viime postauksesta etten ala välttelemään tätä blogia... :)

Ihania kuvia weheartista

♡:Sara

Kiitos ihanille lukijoille

6 kommenttia:

 1. Jaksuja sinne! <3 Olin unohtanut lisätä blogisi blogiluettelooni,joten useampi postaus jäänyt lukematta ja vasta juuri luin surullisin postauksen rakkaasta kissastasi!

  Parempaa fiilistä toivottelen sulle! :)

  VastaaPoista
 2. Minä menetin luppakorvani juuri ensimmäisen arvonnan aikoihin ja tuntui siltä, etten halunnut tulla tänne vähään aikaan - mutta pakko oli. Mulla on kuitenkin postauksia Iineksestä ja päätin jättää ne tänne blogiin. Muistan aina hyvällä meidän yhteisiä hetkiä ja tiedän että sillä on yhtä hyvä olla, kun meidän perheessä silloin.
  Minä en rupea sinulta utelemaan ja toivottavasti ei moni muukaan. Päätät itse haluatko joskus vielä puhua siitä täällä tai et. :) Ollaan kuitenkin kaikki sun tukena hiljaa ja äänettömästi.
  On vielä todella aikaista puhua uudesta kaverista, mutta toivon että vielä sinunlaisesi lempeä ihminen löytää joskus uuden karvaturrin vaikka kodittomista kissoista - jotka kaipaavat uutta hellää kotia. Hekin vain tarvitsevat rakkautta ja äidin itselleen.
  Rakkain terveisin, Mella

  VastaaPoista
 3. kiva että jaksat kirjoitella blogia kaikesta huolimatta ,ja niinkuin mella tuossa sanoikin ,niin on sun oma asia haluatko puhua siitä täällä .
  voimia ja haleja

  VastaaPoista

 4. Kannattaa keksiä vähän muuta tekemistä, ettei jää paikoilleen suremaan. Tietysti itkut on hyvä itkeä, mutta kannattaa keskittyä positiivisiin juttuihin, niin elämä alkaa hymyillä. Isot halit <3

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡