23.7.12

Mummola

Nyt eletään jännittäviä aikoja, teitä lukijoita on meinaan 96 ja blogitekstejä (tämä mukaan lukien) 92! Jännittää, että tuleekohan sadan lukijan raja täyteen ennen sadan postauksen julkaisemista! :)

Oltiin lauantaina mummolassa <3 Ihana nähdä isovanhempia aina! Ja ne asuu maalla, joten siellä on niiiin kivat maisemat!


Vaari on ite joskus 50-luvulla rakentanu ton talon <3


Vähän matkan päässä on sellanen kallio, mihin on kaiverrettu kaikkien sukulaisten nimet. Meiän kohalla lukee 3xSMV (meitä on kolme siskosta Suvi, Sara ja Sini ja kaikkien toinen nimi alkaa M:llä ja sukunimi tietenkin alkaa V:llä (paitsi nykyään Sinin sukunimi alkaa P:llä).


Toi kivi on ollu mun lemppari ihan pienestä asti. Pienenä se tuntu niiiiiin isolta :)Mummo ja Iskä vertailemassa Mummon kutomia, uusia mattoja :D

Rakastan mummolaa <3I'm so excited! I have published 92 (including this) blogposts and I have 96 readers! I wonder if there is 100 readers before I publish the 100th blogpost!

I went to see my Grandparents on saturday and gosh how I love their house! My grandfather built it himself in late 50's. 

We have this big rock which has all our relative's names. Me and my sister's names has been put together because all of our names starts with S, second names starts with M and our last names starts with V. That's why there is engraved 3xSMV.

Everything looks so green and summery <3

I LOVE MY BIG FAMILY <3


♡:Sara 

15 kommenttia:

 1. Oi kun ihana mummola :) Toi kivikaiverrus on herttainen <3
  Ja söpöjä kuvia susta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista :3 Toi 'kirjainkallio' on just kiva kun siinä on tosiaan koko suvun nimet kaiverrettuna :D

   Poista
 2. se kiva että on viel mummola ,mulla ei ole kumpaakaan pappaa eikä mummoa elossa kuolleet ku olin pieni nii ja toista pappaa en oo edes nähny ku kuollu jo 50 luvulla .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaaa :/ Mut se on tärkeintä että on kuitenkin ihmisiä ympärillä, jotka välittää :)

   Poista
 3. Vanhempana sitä osaa arvostaa erilailla mummolaa :3 Kaipaan niin paljon Vesannolle, missä on mun isomummolla. En oo käynyt siellä varmaan kahteen vuoteen, enkä ehdi tänäkään kesänä sinne :C Onneks mummo ja ukki asuu samalla paikkakunnalla kun porukat, niin näkee niitä suht usein.

  Ihanat noi kaiverrukset :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä <3 Onneks sä ees näät sun mummoa ja ukkia :3 Meil on onneks melkee kaikki sukulaiset lähellä nii nään niit tooosi usein :D

   Poista
 4. They have beautiful house and the garden...♥ The rock is absolutely cool, I love it :D
  ...And Im sure you´ll have more than 100 readers sooner than the 100th post! XOXO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Martina <3 I love my grandparents :) And their house!

   Poista
 5. Ihana postaus <3 Varsinkin viimeisessä kuvassa on mahtava tunnelma :'>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Selina! ♡ Vika kuva on hauska, kun molemmat pohtii mattoja :D

   Poista

Share some galaxy dust! ♡