22.6.12

Minni Hiiri

Teki mieli tehdä taas värikästä, joten lakkailin China Glazen Pool Partyllä ja Sun Worshipperillä. Harmivaan ettei noi neonlakkojen värit ikinä välity kunnolla kameran läpi. Vähän muokkailin näitä kuvia, että värit edes vähän vaikuttaisi oikean sävyisiltä :)

Tarkoitus oli laittaa noihin kärkiin seeprakuviota, mutta sitten alkoikin tekemään mieli pilkkuja. Ja kun pilkut olivat valmiita halusin jostain syystä laittaa vielä rusetteja ja niin näistä tuli Minni Hiiri mieleen :D Olisi vain pitänyt kuunnella itseään ja laittaa ne seeprat, vaikka onhan nämäkin tietysti söpöt...

Mieskin oli ihan innoissaan, kun pitkästä aikaa koristelin käsin (jos noita brittilippukynsiä ei lasketa)

:Sara

8 kommenttia:

 1. Aww ihanat :3
  Itekin oon ajatellut tehdä tollaiset pilkkukynnet, mut jotenki aina onnistun failaamaan ne :c Sun täytyy tulla tekee tästä lähtien mun kynnet, ku en ite saa mitään aikaiseks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas :3 Hihii ois kiva tehä sullekki kynnet :) Ja sä teet mulle vaatteita ;D

   Poista
 2. Voi nämä ovat ihan huippusöpöt! Oon jo jonkin aikaa suunnitellut hieman vastaavia kynsiä itselleni, ehkä tämän innoittamana nyt saan ne toteutettua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitooos :3 Kannattaa tehdä joo, pilkut on aina niin söpöjä ;D

   Poista
 3. en oikeesti tajuu miten teet noi?!?:D en ite saa mitenään tollasia pilkkuja laitettuu enkä oikeestaa muutakaa! mut tosi ihanat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, oot hassu :D Mulla on sellanen Dotting Tool millä pystyy tekemään pilkkuja :)

   Poista

Share some galaxy dust! ♡