1.11.11

Pink and Silver

Tälläiset (ihanat) kynnet tein sunnuntaina. Lakkasin kynnet viikonlopun aikana jotain neljä kertaa kun en ollut tyytyväinen mihinkään. Ikinä ennen ei ole käynyt niin. :D Kuitenkin, olin sunnuntaina jo hirveän kyllästynyt kaikkiin kynsilakkausjuttuihin, joten päätin vaan käyttää kahta lempilakkaani: Sinful Colors Pink Forever (ai miten niin oon käyttäny sitä jo liian monta kertaa?) ja China Glaze Sci-fi.
Kuviot otin Konadin M57 laatasta ja nimettömät on tehty värien suhteen toisinpäin.
Kävin tänään KICKSISSÄ ja siellä oli ihana ja auttavainen myyjä. Kyselin häneltä kaikkea ja hänellä oli vastaus joka kysymykseen. Ja mikä tärkeintä, hän kehui (näitä mitkä ovat näissä kuvissa) kynsiäni! Tuli tosi hyvä mieli. :)

KICKSin omat lakat olivat muuten -20% alennuksessa, joten yhden lakan hinnaksi tulee (muistaakseni) 3,50 euroa. Ostin sitten aluslakan, koska omani on jo loppu.

Siellä oli myös tarjous, että jos ostaa Viva la Divan tuotteita 25eurolla niin saa iltalaukun (en käyttänyt tarjousta hyväkseni). Viva la Divallahan on todella kattava meikkivalikoima kynsilakoista luomiväreihin ja huulipuniin. Tässä vielä KICKSin aluslakka ja aikaisemmin ostamani Viva la Diva tuotteet (Fudge- huulipuna ja kultainen (133) kynsilakka). Pidän molemmista paljon. :) (tämä ei ollut maksettu mainos).
Huhhuh olipas pitkä postaus, toivottavasti joku edes jaksaa lukea ;D

♡:Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Share some galaxy dust! ♡